Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

От Манчестър Юнайтед обмислят предварително споразумение с играч на Фулъм

Централният бранител е свободен агент от лятото
Автор: tribunamanunited
1013
През настоящия сезон мениджърът Ерик тен Хаг така и нямаше реална възможността да избира най-силните си четирима защитници в няколко последователни мача.

Ман Юнайтед „вероятно“ ще се лиши от услугите на една от своите звезди
Манчестър Юнайтед е „вероятно“ да позволи на един от най-добре платените си играчи да напусне клуба в края на сезона освен ако не бъде направен компромис относно възнаграждението му.

...


В момента нидерландецът разполага само с Хари Магуайър като старши централен бранител, докато младежът от академията Уили Камбуала започна мача срещу Ливърпул като титуляр през миналата седмица.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул 7.04.2024

Друго момче от академията - Джак Кингдън, също беше повикан да тренира с първия отбор, след като впечатли за младежите U18, а Рафаел Варан, Джони Еванс, Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф към момента остават извън игра.

4132024Аj.webp
Джак Кингдън прави добро впечатление в академията на Ман Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Очаква се от Манчестър Юнайтед да привлекат повече от един централен защитник през предстоящия трансферен прозорец.

Голямо име със сигурност ще акостира на "Олд Трафорд" през лятото, докато за другия бранител не се очаква да струва толкова много, като от "TeamTalk" разкриват, че 20-кратните шампиони на Англия обмислят изненадващ ход за юноша на Манчестър Сити, който в момента е играч на Фулъм.

4132024А.webp
Юношата на Ман Сити Тосин Адарабиойо е в полезрението на Ман Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Тосин Адарабиойо скоро ще стане свободен агент и опитите на "Котиджърс" да се споразумеят с него за нов договор засега се провалят.

Играч, закупен от Жозе Моуриньо, вече струва колкото Бруно Фернандеш
През последното десетилетие е справедливо да се каже, че трансферната стратегия на Манчестър Юнайтед далеч не беше успешна.

...


Според информациите "Червените дяволи" и Тотнъм се стремят да постигнат предварително споразумение за контракт с родения в Манчестър англичанин, който преди време беше похвален от Пеп Гуардиола, че е „по-бърз, отколкото хората могат да повярват“.

Джейми Карагър определи играч на Манчестър Юнайтед като
Джейми Карагър остана изумен от един играч на Манчестър Юнайтед след вчерашното равенство 2-2 с Ливърпул.

Справедливо е да се каже, че Манчестър Юнайтед се възползва от късмета си на "Олд Трафорд" в неделя, след като Ливърпул пропиля доста п...


Подобен ход не е лишен от логика, като се имат предвид най-вече възрастта, опита и габаритите на централния защитник, който е от нигерийкски произход.

Тосин Адарабиойо е на 26 години, като вече е играл както за втория отбор на Манчестър Сити, така и за Уест Бромич и Блекбърн, а от 2020 г. се подвизава с екипа на лондонския Фулъм.

4132024Аjt.webp
Тосин Адарабиойо в момента е играч на Фулъм ( Източник снимка- Getty )


Централният бранител е висок 1.96 м., играе с десен крак и може да заеме пост както отляво, така и отдясно в центъра на защитата.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Борнемут - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Очакванията са сър Джим Ратклиф и компания да се насочат преимуществено към английски играчи през лятото, за да създадат ново "английско ядро" в тима на Манчестър Юнайтед, коеото означава, че изненадващ ход за играча на Фулъм, който няма да струва скъпо на "Червените дяволи", може да се очаква през идните месеци особено ако потенциалната сделка за друг английски централен защитин - Джарад Брантуейт от Евертън, се провали.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "РАВЕН за ЧЕСТТА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-2 Ливърпул | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини