Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Отдаден под наем от Манчестър Юнайтед вкара „невероятен гол“ при победа с висок резултат за Ипсуич Таун

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
721
Защитникът на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс вкара втория си гол за Ипсуич Таун през уикенда, като с това продължи много добрата си форма.

Докато Манчестър Юнайтед се бори с криза при крайните защитници заради многото контузии, един от левите бекове в клуба наистина доказва качеството си в последно време.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Брандън Уилямс вече отбеляза два гола в три мача за Ипсуич Таун, процъфтявайки на позицията на десния бек в тима.

101023br.webp
( Източник снимка- Getty )
Неговият гол беше най-добрият му досега като професионален футболист, отнемайки топката от противник и тръгвайки от собствената си половина с високо темпо, преди да насочи своя прецизен удар право в долния ъгъл на вратата.



Голът на Брандън Уилямс донесе преднина на Ипсуич за 2-1 срещу Престън, като неговият отбор в крайна сметка спечели мача с 4 на 2.

На Маркъс Рашфорд му липсва много основният му партньор
В събота в продължение на 93 минути ситуацията се чувстваше като същата стара история за Манчестър Юнайтед: пропуснати точки в домакински мач, който трябваше да бъде спечелен задължително, а също и евтин допуснат гол и непростимо представяне от основ...


Мениджърът Киърън Маккена, който е бивш помощник-треньор в Манчестър Юнайтед, заяви пред клубния уебсайт на Ипсуич, че е доволен от приноса на защитника: „Вторият гол беше невероятен и Брандън показа стремеж и решителност през целия мач, а ние се нуждаехме от точно това днес.“




Макар че в момента играе от дясната страна, Брандън Уилямс получава това, от което се нуждаеше в Ипсуич, а именно - редовна серия от мачове, след като игра само веднъж в официален мач през миналия сезон.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-1 Брентфорд | ФЕН РЕАКЦИЯ | Висша лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини