Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Пет причини, поради които феновете на Ман Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като технически директор

Автор: tribunamanunited
878
Сър Джим Ратклиф и "INEOS" продължават набирането на ръководен персонал от други английски клубове в опит да изградят нов отбор зад кулисите на "Олд Трафорд", който да осигури възможно най-добрия шанс за успех на терена.

Уволнението на Ерик тен Хаг е „неизбежно“, твърди испанско издание
Ерик тен Хаг е „с един крак извън“ Манчестър Юнайтед след равенството 1-1 срещу Брентфорд във Висшата лига в събота, твърди испанският уебсайт Fichajes и настоява, че работата му на "Олд Трафорд" „е в опасност“.

...


След като привлякоха Омар Берада от Манчестър Сити, който ще бъде нов главен изпълнителен директор на клуба и Дан Ашуърт от Нюкасъл, който ще поеме задълженията на спортен директор, сега новите съсобственици на Юнайтед „разгневиха“ Саутхемптън, като "прибраха" на "Олд Трафорд" футболния директор на "Светците" - Джейсън Уилкокс, който, както изглежда, ще стане технически директор на Юнайтед.

4.2.2024JW.webp
Джейсън Уилкокс ще стане нов технически директор в Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Привличането на Уилкокс представлява още един успешен удар за новия режим на "Червените дяволи", като според различни информации Ливърпул също са се интересували от възможността да привлекат специалиаста на "Анфийлд".

Манчестър Юнайтед се интересува от аржентински полузащитник, който ще струва около £36 милиона
Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на атакуващия полузащитник на Ривър Плейт Франко Мастантуоно.

Според доклад на "Fichajes" още няколко топ клуба от Европа се интересуват от 16-годишния халф, като той ще струва около £36 милиона пре...


Ето и пет причини, поради които феновете на Манчестър Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като нов технически директор в клуба.

Коул Палмър

Палмър, Челси и Англия дължат огромни благодарности на Уилкокс. Очакваше се играчът да бъде освободен от академията на Манчестър Сити като 16-годишен, преди Уилкокс да се намеси.

4.2.2024JW2.webp
Джейсън Уилкокс задържа Коул Палмър в академията на Сити ( Източник снимка- Getty )


Тогава Джейсън Уилкокс, като мениджър на академията на "Гражданите" – се застъпи за сключването на професионален договор с Коул Палмър, убеден от способността на плеймейкъра да си проправи път в първия отбор въпреки съмненията от страна на другите специалисти в академията.

Успех на академията и продажби

През миналия сезон отборите на Манчестър Сити до 18 и до 21 години спечелиха съответните титли във Висшата лига за трети пореден сезон. Това беше безпрецедентно постижение.

Освен това онези играчи, които не успяха да направят пробив в първия отбор на Сити, бяха продадени за големи пари.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Челси - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

През изминалото лято "Гражданите" продадоха вратаря Джеймс Трафорд на Бърнли за 19 милиона паунда, Ший Чарлз се присъедини към Саутхемптън срещу сума, която може да нарасне до 15 милиона паунда, Тейлър Харууд-Белис също подписа със Саутхемптън под наем със задължение за закупуване от 20 милиона паунда, ако клубът от Чемпиъншип спечели промоция във Висшата лига, докато Карлос Борхес премина в Аякс за £17 милиона.

Младеж от академията на Манчестър Юнайтед скоро може да повтори възхода на Букайо Сака
Лявата зона на защитата на Манчестър Юнайтед може би е най-големият и най-продължителен проблем, който тормози "Червените дяволи" през този сезон, като поредната контузия на Люк Шоу може да го извади от игра до края на сезона, докато дубльорът и забр...


Манчестър Сити са спечелили £150 милиона единствено чрез продажби на собствени играчи от лятото на 2022 г. досега, докато за същия период Манчестър Юнайтед осъществи продажби на всички свои играчи (старша и младша възраст) на обща стойност £70 милиона.

Преход към първия тим

Както в Сити, така и след като се присъедини към Саутхемптън, Уилкокс говори за важността на това клубната академия да се „изравнява“ с първия отбор – нещо, което също е ключово за издигането в последно време на националния отбор на Англия, като Дан Ашуърт е в центъра на определянето на ценностите, които държат "Трите лъва" в добро състояние по отношение на интегрирането на младите английски таланти в представителния отбор.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Брентфорд 1-1 Манчестър Юнайтед 30.03.2024

Печалби от продажби

Под футболното ръководство на Джейсън Уилкокс Саутхемптън продаде Ромео Лавия на Челси за чиста печалба от 30 милиона паунда след само един сезон и на фона на само 29 участия във Висшата лига. Освен това клубът продаде Джеймс Уорд-Проус на Уест Хем и Нейтън Тела на Байер Леверкузен за обща чиста печалба от 50 милиона паунда.

Добра връзка с Омар Берада

Омар Берада също напусна Сити, за да стане главен изпълнителен директор на Юнайтед, като той много добре познава качествата на Джейсън Уилкокс. Предолага се, че именно Берада го е превърнал в топ цел за нов техническия директор на клуба от "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ИГРАЧИТЕ или ТЕН ХАГ са виновни??? | БРЕНТФОРД 1-1 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини