Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Представителите на полузащитника на Евертън Амаду Онана вече са се свързали с Арсенал и Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
664
От "GiveMeSport" съобщиха в петък, че от лагера на белгийския национал Амаду Онана вече са се свързали с двата гиганта от Висшата лига - Арсенал и Манчестър Юнайтед, за да научат повече за техните трансферни планове преди отварянето на летния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед е готов да договори сделка за 30-34 милиона паунда за продажбата на Мейсън Грийнууд
Манчестър Юнайтед е готов да продаде Мейсън Грийнууд през летния трансферен прозорец, но само ако желанта цена бъде договорена....


Очаква се отборът на Шон Дайш да продаде поне едно голямо име през това лято и около "Гудисън Парк" съществува убеждението, че от клуба биха били по-склонни да се разделят с дефанзивния полузащитник Онана, отколкото с Джарад Брантуейт или Джордан Пикфорд.

6.8.2024A.webp
Амаду Онана може да си тръгне от Евертън през това лято ( Източник снимка- Getty )


Очаква се полузащитникът да бъде "изваден на пазара" на намалена цена, тъй като от Евертън се стремят да съобразят финансите си с правилата за печалба и устойчивост, поради неспазване на които преди време бяха наказани с отнемане на точки.

Youtube banner


Сегашният контракт на Амаду Онана изтича през лятото на 2027 г., но след като негови представители вече са осъществили контакт с Арсенал и Манчестър Юнайтед, е повече от ясно, че той иска да напусне тима на "Карамелите" възможно най-скоро.

Манчестър Юнайтед се интересува от крайния защитник на Борнемут Милош Керкез
Ман Юнайтед може да се опита да подпише с левия защитник на Борнемут Милош Керкез през това лято....


Предстои да видим дали от Арсенал и Манчестър Юнайтед ще проявят сериозен интерес към Амаду Онана, след като и двата клуба трябва да тръсят дългосрочни заместници на Томас Партей и Каземиро.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "INEOS & ЕРИК ТЕН ХАГ и ТРАНСФЕРИТЕ в Манчестър Юнайтед | КОГО, КОГА, КОЛКО??? | ВАЖНИ ТЕМИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини