Имейлът беше копиран успешно!

СЛЕД МАЧА

Привържениците на Манчестър Юнайтед се възмутиха от съдията Майкъл Оливър при равенството с Ливърпул

Автор: tribunamanunited
822
Феновете на Манчестър Юнайтед бяха бесни, след като Диого Далот получи червен картон срещу Ливърпул и бяха още по-ядосани, когато Дарвин Нунес се измъкна от същото наказание минути по-късно.

Ужасната статистика, която подсказва защо Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи за Манчестър Юнайтед
Появи се показателна статистика, която би могла да обясни защо лятното попълнение на Манчестър Юнайтед за £72 милиона Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи голове за тима от "Олд Трафорд".

...
Далот получи два жълти картона за по-малко от 10 секунди за несъгласие, след като даде израз на разочарованието си от реферско решение, което се видя впоследствие, че е имал всичките основания да оспори.


Общият консенсус беше, че това е изключително сурово решение от страна на рефера Майкъл Оливър.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Ливърпул 0-0 Манчестър Юнайтед

И зрителите останаха още по-озадачени, когато Нунес остана на терена въпреки три допуснати нередности мигове по-късно.

Нападателят на Ливърпул изрита топката, след като преди това удари с лакът Джони Евънс и получи жълт картон за действието си.

Томас Тухел симпатизира на Ерик тен Хаг след отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионска лига
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел симпатизира на Ерик тен Хаг след отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига на УЕФА.

...


Той продължи да аплодира саркастично рефера Майкъл Оливър, но, странно или не, не беше наказан със същата строгост като Диого Далот.

121823MichDar.webp
Дарвин Нунес аплодира саркастично Майкъл Оливър ( Източник снимка- Getty )


Тези реферски действия не останаха незабелязани от феновете на Манчестър Юнайтед, които с право негодуваха срещу съдийските отсъждания след края на мача.

ГЛЕДАЙ ФЕНРЕАКЦИЯ "ДОСТОЙНО представяне | Ливърпул 0 - 0 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини