Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Петер Шмайхел посъветва Ерик тен Хаг за ново "първо име" в стартовия състав на Ман Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: Mirror
901
Петер Шмайхел вярва, че Ерик тен Хаг вече трябва да "постави Хари Магуайър на първо място" при избора си на стартов състав след стабилното представяне на защитника на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм.

"Червените дяволи" си осигуриха облекчаваща напрежението победа на "Крейвън Котидж" благодарение на победния гол в добавеното време на Бруно Фернандеш. Победата дойде след две последователни поражения с 3-0 на "Олд Трафорд" и изискваше решителна игра в защита, а Магуайър и Джони Евънс се справиха задоволително като двойка централни бранители отзад.


В резултат на това Шмайхел каза пред "Продукции на Премиър лийг" следното: „Най-добрият играч за мен (в събота) беше Хари Магуайър. Той беше въздесъщ. Беше тук, там и навсякъде. Неволята, която срещна, и критиките, на които беше подложен, той успя да ги преодолее. Сега всеки треньор ще го постави на първо място (в стартовия си състав). Той беше фантастичен и без него не виждам как Ман Юнайтед щеше да спечели днес".

Рио Фърдинанд се страхува, че друга звезда на Ман Юнайтед може да се скара с Ерик тен Хаг заради Антони
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд не би се изненадал от това Алехандро Гарначо да се скара с Ерик тен Хаг, ако аржентинецът отпадне от състава за сметка на бразилеца Антони, когато Маркъс Рашфорд се завърне след контузия. Антони е много ст...
Магуайър беше изпаднал в изолация, след като беше лишен от капитанската лента на Юнайтед през лятото, което, изглеждаше като края на кариерата на защитника в клуба. Уест Хем настоя за трансфер и беше близо до сключване на сделка, но в крайна сметка двата клуба не се разбраха и Магуайър пожела да остане и да се бори за своето място в центъра на защитата.

Фабрицио Романо сподели актуална информация за мениджъра на Ман Юнайтед от „клубни източници“
Нова актуализация на мениджъра на Манчестър Юнайтед се появи от надеждния журналист Фабрицио Романо след напрегната седмица, която феновете на Манчестър Юнайтед ще искат бързо да забравят.

...
Както изглежда, търпението му беше възнаградено и бившият играч на Лестър Сити изигра всичките 90 минути в последните четири мача на Юнайтед в лигата - три от които тимът спечели.

Представянето му на "Крейвън Котидж" най-вероятно ще му гарантира стартово място в титулярния състав срещу Копенхаген в сряда, като Петер Шмайхел със сигурност ще бъде доволен да види това.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ИЗМЪЧЕНА, но СЛАДКА ПОБЕДА":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини