Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ралф Рангник обичаше Антъни Еланга и сега младият швед засрамва нападателите на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1438
В момента Антъни Еланга превъзхожда всеки един нападател на Манчестър Юнайтед.. взети заедно.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед от Купата на Футболната лига???

Ужасният сезон 2021/22 на Маркъс Рашфорд съвпадна с възхода на Антъни Еланга. Младият швед бе активно пускан в първия отбор под ръководството на Ралф Рангник и стана редовен титуляр за сметка именно на Рашфорд.

Рой Кийн смята, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг трябва да снеме капитанската лента от Бруно Фернандеш
Бруно Фернандеш е „брилянтен футболист“, но не и "капитански материал", според Рой Кийн, който смята, че отношението, което играчът показа по време на мъчителното поражение на Юнайтед в неделното дерби на Манчестър от Ман Сити на „Олд Трафорд“, е „не...


Еланга имаше някои големи моменти, включително гол като гост на Атлетико Мадрид и като гост на Лийдс, преди головете в един даден момент да секнат. Погледнато в ретроспекция, беше ужасна ситуация за млад играч да се опита да пробие във времена, в които останалата част от отбора се беше предала и в крайна сметка неговото представяне към края на сезона също беше подобно на това на останалите играчи.


Когато започна сезон 2022/23, новият мениджър Ерик тен Хаг даде да се разбере, че Маркъс Рашфорд е негов любимец, а Антъни Еланга не стартира нито един мач за клуба след септември 2022 г. и само един мач във всички състезания през 2023 г.

И в крайна сметка Юнайтед продаде Еланга за £15 милиона през това лято на Нотингам Форест. От една страна това беше прилична такса за играч без гол в лигата повече от година, а от друга страна беше евтина продажба за талант с добра перспектива пред себе си и с голям потенциал.

Джарод Боуен от Уест Хем Юнайтед призна, че е подкрепял Манчестър Юнайтед като момче
Невероятната фенбаза на Манчестър Юнайтед се простира надлъж и нашир, като привърженици от целия свят застават зад отбора от "Олд Трафорд".

...
И макар че Ерик тен Хаг категорично не беше фен на Антони Елана и демострира на практика ясно, че няма да разчита на него, има един друг човек, който ще се усмихне доволно на блестящия старт на Антъни Еланга в Нотингам Форест, и това е бившият временен мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник.

Гласувай тук: Трябва ли Бруно Фернандеш да остане капитан на Манчестър Юнайтед?!?

Германецът не пестеше суперлативите си за Еланга, докато беше мениджър на Юнайтед: Той заяви пред "Sky Sports" за него следното: „Той играе, сякаш това е сбъдната мечта.. радост и забавление е да го гледам как играе, бих искал няколко други играчи да го вземат за пример и модел за подражание.“

banner
По-късно сегашният национален селекционер на Австрия каза пред клубната медия на Юнайтед следното: „Той (Еланга) винаги е бил играч, който дава най-доброто от себе си, като (вследствие на това) аз винаги мога да бъда сигурен какво ниво, физическо ниво и ниво на манталитет, ще инвестира (в даден конкретен мач).“

11123Ela.webp
( Източник снимка- Getty)
Нападателите на Манчестър Юнайтед не могат да продължават да играят толкова зле завинаги и със сигурност ще се подобрят. Но да видим, че всички те изостават от въздействието, оказано от Еланга в началото на този сезон във Висшата лига, повдига много неудобни въпроси за настоящия мениджър Ерик тен Хаг.

Вижте тези числа от сезона досега, в които Антъни Еланга в Нотингам Форест надмина цялата атака на Манчестър Юнайтед във Висшата лига:

Антъни Еланга (Нотингам форест): 1 гол, 3 асистенции



Нападателите на Манчестър Юнайтед:

Маркъс Рашфорд: 1 гол, 1 асистенция

Антони: 0 гола, 0 асистенции

Алехандро Гарначо: 0 гола, 0 асистенции

Расмус Хьойлунд: 0 гола, 0 асистенции

Антони Марсиал: 0 гола, 0 асистенции

Джейдън Санчо: 0 гола, 0 асистенции

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ПЪЛЕН ПРОВАЛ | Манчестър Юнайтед 0-3 Манчестър Сити | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини