Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Рио Фърдинанд каза, че Манчестър Юнайтед е продал най-добрия защитник в клуба преди изненадващият обрат

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1438
Рио Фърдинанд смята, че Манчестър Юнайтед никога не е трябвало да продава защитника Джони Еванс, преди да го върне изненадващо през това лято.

Ирландският бранител, който в началото на следващата година става на 36 години, успява да държи Рафаел Варан на пейката, което за голяма част от феновете и специалистите е много изненадващо.

Стана ясна трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като звезда с голямо име ще бъде продадена в замяна
Манчестър Юнайтед е готов да привлече желана суперзвезда, след като плановете им да купят играча изтекоха в публичното пространство.

Милиардерът сър Джим Ратклиф от "INEOS" е готов да поеме контрола върху футболните операции и е установил, ч...
Джони Евънс записа своя дебют за Манчестър Юнайтед през 2007 г. и спечели три титли във Висшата лига под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.

Той беше продаден през 2015 г. от Луис ван Гаал, който наследи отбор, бележещ сериозен спад след катастрофалната краткотрайната ера на Дейвид Мойс.


Говорейки пред канала си "Five" в YouTube, бившият му съотборник Рио Фърдинанд каза, че Евънс е бил най-добрият централен защитник в книгите на клуба по време на продажбата му: "Мислех, че той е най-добрият защитник в клуба, когато напусна. Той 100 процента трябваше да остане. Мениджърът по това време Ван Гаал пусна няколко играчи, които не трябваше да пуска".

Появявиха се най-добрите моменти на Мейсън Маунт от победата на Ман Юнайтед с 1-0 над Лутън
Би било честно да се каже, че лятното преминаване на Мейсън Маунт в Манчестър Юнайтед досега не върви по план. След като напусна клуба от детството си - Челси, за да премине при "Червените дяволи" в сделка на стойност от около 55 милиона паунда, имаш...
„Чичарито, Рафаел, Уелбек, Фабио, Джони Еванс.. това са момчета, които разбираха цялата структура на този клуб и просто ги пускате (да си ходят), за играчи, които тепърва идват, някои големи имена, които така и не се доказаха. Набирането (на нови попълнения) в клуба и извън него просто не беше достатъчно добро“, обясни Фърдинанд.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 1-0 Лутън Таун

По това време Джони Еванс се състезаваше за титулярно място с Крис Смолинг, Фил Джоунс и Маркос Рохо, а Пади Макнеър беше резервен вариант.

Фърдинанд твърди, че Евънс е бил най-добрият от групата, но Ван Гаал беше на друго мнение в онези години и накара Еванс да си опакова багажа. Северноирландецът беше продаден само за £8 милиона на Уест Бромич Албиън.

111423Rio.webp
( Източник снимка- Getty)
През лятото Манчестър Юнайтед направи изненадващ обрат и Еванс осъществи изненадващо завръщане в клуба, подписвайки едногодишен договор. Ветеранът изглежда решен да се възползва максимално от втория си шанс на "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТРЯБВА ни НАПАДАТЕЛ | Манчестър Юнайтед 1-0 ЛУТЪН ТАУН | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини