Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Рио Фърдинанд се страхува, че друга звезда на Ман Юнайтед може да се скара с Ерик тен Хаг заради Антони

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще трябва да вземе трудно решение в близко бъдеще
Автор: tribunamanunited
Източник: Express
3902
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд не би се изненадал от това Алехандро Гарначо да се скара с Ерик тен Хаг, ако аржентинецът отпадне от състава за сметка на бразилеца Антони, когато Маркъс Рашфорд се завърне след контузия. Антони е много строго наблюдаван от критиците, откакто Тен Хаг го привлече от Аякс за огромна сума от £86 милиона.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Фулъм 0-1 Манчестър Юнайтед

Слабото представяне на Юнайтед през този сезон само засили натиска както върху Тен Хаг, така и върху Антони. Но бразилският ас, който въобще не изглеждаше щастлив на резервната скамейка на Юнайтед при загубата на тима с 3-0 от Манчестър Сити през миналата седмица, не успя да впечатли отново по време на мача, в който отборът на Тен Хаг постигна късна победа с 1-0 над Фулъм в събота.

Фабрицио Романо сподели актуална информация за мениджъра на Ман Юнайтед от „клубни източници“
Нова актуализация на мениджъра на Манчестър Юнайтед се появи от надеждния журналист Фабрицио Романо след напрегната седмица, която феновете на Манчестър Юнайтед ще искат бързо да забравят.

...
Тен Хаг трябваше да смени стартовия си състав, след като Рашфорд се контузи по време на тренировка в петък, а Гарначо зае мястото на английския национал. Остава да видим дали Рашфорд ще бъде достатъчно здрав, за да се завърне за решаващия двубой на Юнайтед от Шампионската лига като гост на Копенхаген в сряда вечерта.


Но представянето на Антони срещу Фулъм накара Фърдинанд да постави под съмнение участието на бразилеца в отбора занапред. Тен Хаг продължава да разчита на 23-годишния играч, въпреки лошата му форма и липсата на производителност и Фърдинанд смята, че Гарначо ще има право да отправи въпроси към мениджъра на Юнайтед, ако в крайна сметка бъде пренебрегнат заради Антони.

Ралф Рангник обичаше Антъни Еланга и сега младият швед засрамва нападателите на Манчестър Юнайтед
В момента Антъни Еланга превъзхожда всеки един нападател на Манчестър Юнайтед.. взети заедно.

...
Рио каза за Антони следното: "Той изигра 11 мача през този сезон и записа нула голове и нула асистенции – от атакуващ играч, това не е достатъчно, това е жестокият факт".

„Имате 35-годишно крило (Уилиян) от другата страна и ако не знаете възрастта им или кариерата им и току-що сте ги видели от днешното представяне, 100 процента бихте избрали Уилиан. (Антони) трябва да се подобри драстично, защото когато Рашфорд се завърне, ако Гарначо остане на пейката и Антони започне преди него, той трябва да се почеше по главата и да си помисли „Как е този човек пред мен?“, продължи Фърдинанд.

Гласувай тук: Трябва ли Бруно Фернандеш да остане капитан на Манчестър Юнайтед?!?

„Аз бих направил точно това и трябва да имаш конкурентно предимство в отбора, защото ако оставиш някого на пейката, този играч трябва да знае, че играчът пред него ще има принос, а той (Антони) не прави това, той не влияе на играта. Не можете да спорите (по въпроса)", завърши темата бившият английски национал.

11523Rio.webp
( Източник снимка- Getty)
Предстои да видим дали Ерик тен Хаг ще остави своя любимец от времето в Аякс на резервната скамейка и дали няма да пусне Гарнчо или Рашфорд, а защо ли не - Факундо Пелистри, по дясното крилото, където 23-годшиният Антони показва повече от незадоволителна форма на този етап от сезона.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ИЗМЪЧЕНА, но СЛАДКА ПОБЕДА | Фулъм 0-1 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини