Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Рууд Гулит посъветва Ерик тен Хаг да попита играч на Ман Юнайтед „какво, по дяволите, става?“

Автор: tribunamanunited
Източник: Metro
900
Рууд Гулит се опасява, че Ерик тен Хаг е на ръба да бъде принуден да вземе важно решение за бъдещето на вратаря на Манчестър Юнайтед Андре Онана.

Андре Онана отново беше абсолютна класа за Манчестър Юнайтед, но той няма да получи признание
Андре Онана показва защо Манчестър Юнайтед настоя да подпише с него през изминалото лято и защо Ерик тен Хаг го подкрепи на фона на трудностите му в началото на сезона.

Достатъчно трудно е за един вратар да получи признание в най-добрия си м...
Камерунският национал изглеждаше като играч, който е преобърнал съдбата си в Юнайтед след трудното начало на кариерата си в тима след силно представяне при победата с 3-0 над Евертън на "Гудисън Парк" през изминалия уикенд.


Онана обаче не успя да надгради над това представяне и допусна две ужасяващи грешки, които струваха скъпо на отбора му в снощното вълнуващо равенство 3-3 срещу Галатасарай в Шампионската лига.

Тен Хаг защити лятното си попълнение на стойност £50 милиона от Интер и пое отговорност за негативния резултат, който остави шансовете на неговия отбор да се класира за осминафинал в надпреварата да висят на косъм.

Пропуснат момент: блестящата реакция на Люк Шоу при гола на Алехандро Гарначо за Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед продължи силната си серия във Висшата лига с трудна победа с 3-0 над Евертън в неделя.

Ерик тен Хаг със сигурност беше изпратил своите играчи с план да накарат "Гудисън Парк" да замлъкне възможно най-рано през мача, след ка...
Гулит обаче вярва, че Тен Хаг ще мисли различно зад кадър и трябва да зададе сериозни въпроси лично на вратаря, който продължава да прави грешка след грешка. Бившият нидерландски национал каза пред "beIN Sport" следното: „Той знае, че това са ужасни грешки, той го знае. Той ще говори насаме с вратаря си и ще го попита: "какво, по дяволите, правиш, какво става?".

„Може би (Ерик Тен Хаг) трябва да вземе решение (да остави Онана на пейката), никога не се знае. Проблемът е, че искате да дадете на вратаря си, доколкото можете, увереност. С вратарите е трудно.. той (Онана) ги спаси веднъж, но му съчувствам, знам, че е добър вратар, но им струва (победата) в много мачове“, продължи Рууд Гулит.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Галатасрай 3-3 Манчестър Юнайтед

Говорейки след мача, Ерик тен Хаг призна, че неговят тим допуска твърде много голове, но отказа да обвини персонално Онана въпреки грешките на камерунеца, като дори похвали Хаким Зиеш за пряк свободните удари, като определи мароканеца за "брилянтен".

113023Erik.webp
Ерик тен Хаг разговаря приятелски с Хаким Зиеш след мача ( Източник снимка- Getty )
Предстои да видим дали за камерунския вратар ще има последствия и дали той ще бъде оставен на пейката в следващия мач срещу Нюкасъл във Висшата лига, който е в събота от 22:00 часа българско време.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЛИПСВА ни ХАРАКТЕР | Галатасарай 3-3 Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини