Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Скот Мактоминей стана "вайръл" в „неприемлив“ момент, след като влезе за Ман Юнайтед срещу Байерн Мюнхен като резерва

Автор: tribunamanunited
Източник: GiveMeSport
673
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей беше жестоко разкритикуван онлайн от фенове на клуба, след като се появи клип от неговото "неприемливо" изпълнение в мача от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен след тежката загуба с 4-3 в сряда вечер.


Той влезе като резерва в 69-ата минута, за да замени уморилия се 31-годишен Кристиан Ериксен, като не успя да окаже никакъв ефект върху развитието на мача.

Въпреки целия късен хаос, който се разгърна в края на мача, феновете на Манчестър Юнайтед са гневни и недоволни от начина, по който Мактоминей се отнесе към случващото се на терена.

Какво направи Скот Мактоминей, за да раздразни феновете на Манчестър Юнайтед?



Мактоминей беше на терена само 10 минути, преди да даде още един повод на пътуващите привърженици да съжаляват за видяното.

Шотландецът обикновено е аплодиран за неуморната си работа на терена и често е виждан в перфектна физическа форма, когато вече е играл повече от час футбол. Но не и срещу Байерн. Полузащитникът показа много лош контрол над топката след пас на Факундо Пелистри. Защитникът на Байерн Упамекано беше на разположение, за да се нахвърли върху Мактоминей и да влезе в половината на Манчестър Юнайтед безпрепятствено.

ВИДЕОТО





Клипът показва как Мактоминей бяга незаинтересовано и бавничко назад, докато на внушителния защитник се дава достатъчно време да прекоси терена, без да бъде предизвикван от никой играч в зелено и бяло. Когато осъзнаеш, че Юнайтед губеше с 3-1 и гонеше резултат в този момент, нещата изглеждат още по-лошо. Още повече, че на видеото се вижда, че дори съдията изпреварва Мактоминей в гоненето на Упамекано.

92223sc23.webp
( Източник снимка- Getty )


На кадрите не се вижда, но Бруно Фернандеш, който беше започнал мача и беше по-напред на терена от Мактоминей в тази ситуация, успя да се върне назад, за да изчисти топката.

Капитанът показа какъв е стандартът, към който играчите на Манчестър Юнайтед и особено Скот Мактоминей трябва да се придържат занпаред.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Бърнли - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини