Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Серхио Регилон се бори със заболяване, докато игра за Ман Юнайтед по време над победата над Бърнли с 1-0

Автор: tribunamanunited
Източник: OldTraffordFaithful
460
Серхио Регилон показа истински характер, за да се пребори с болестта, от която страдаше в последните дни, докато Ман Юнайтед победи Бърнли с 1-0.


Манчестър Юнайтед знаеше, че мачът ще бъде нещо близко до ръкопашен бой като гост на Бърнли, като в крайна сметка "Червените дяволи" стигнаха до трите точки. Победата беше пестелива, с 1-0, въпреки че момчетата показаха истинска смелост и характер, особено след слабите си резултати напоследък.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

След мача Ерик тен Хаг изглеждаше доволен от победата, въпреки че знаеше, че неговият тим ще трябва да продължи да се подобрява занапред. Нидерландският мениджър похвали Серхио Регилон, който, както стана ясно, е имал здравословн проблем преди началото на мача.

Испанецът все пак се пребори с неразположението, за да се включи, като помогна на тима си да измъкне победата.

ЗАБЕЛЯЗАНО: Децата на Бруно Фернандеш празнуват гола му срещу Бърнли
Бруно Фернандеш вкара единствения гол за Ман Юнайтед при победата с 1:0 над Бърнли в събота вечер.

...


„Регилон беше болен“, каза Тен Хаг на живо по TNT Sports, цитиран от FourFourTwo. „И това говори много за характера и духа, които този отбор иска да покаже.“

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Бърнли 0-1 Манчестър Юнайтед

„Той искаше да играе. Искаше да подкрепи и да допринасе за отбора.”, завърши положителната си оценка за играча мениджърът на Юнайтед.

Sportingwin banner


Първо, това обяснява защо левият бек беше заменен от Рафаел Варан 10 минути преди края на мача. Може би тялото му е подсказало, че трябва да напусне игра.

Манчестър Юнайтед
Ерик тен Хаг заяви, че Ханибал Мейбри е свършил „перфектна работа“, като 20-годишният играч изигра пълни 90 минути при победата с 1-0 над Бърнли в събота вечер.

...


Въпреки това трябва да се възхищаваме на характера и отдадеността, които испанецът показа. Той знаеше, че е единственият наличен ляв бек в състава. Да постави тялото си в риск и да играе с болка за доброто на отбора, говори много за качествата на човека. Някои от неговите съотборници могат да научат много от това отношение.

Сега, в надпревара с времето, Регилон трябва да бъде готов за мача на Манчестър Юнайтед в средата на седмицата срещу Кристъл Палас за Купата на Лигата. Отборът има нужда от него.

ГЛЕДАЙТЕ последната ФЕНРЕАКЦИЯ след победата над Бърнли в YouTube канала:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини