Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Шейх Джасим се оттегля от надпреварата за закупуване на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър

Решението оставя единствено сър Джим Ратклиф в процеса по продажбата
Автор: tribunamanunited
Източник: The Guardian
971
Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани информира собствениците на Манчестър Юнайтед, семейство Глейзър, че се оттегля от процеса за закупуване на клуба, считайки тяхната оценка за крайно нереалистична в сравнение с окончателната му оферта от над £5 милиарда.

Това оставя сър Джим Ратклиф като единствения друг публично обявен потенциален купувач.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Решението идва като голям удар за по-голямата част от привърженици на Манчестър Юнайтед, които остават дълбоко недоволни от собствеността на Глейзърс поради дълга от близо £1 милиард, с който клубът е обременен.

Мейсън Грийнууд
Уважаваният журналист Джейми Джаксън твърди, че може да има път обратно в първия отбор на Манчестър Юнайтед за Мейсън Грийнууд.
Офертата на катарския милиардер беше за закупуване на 100% дял и гарантираше допълнителни средства за пълно изчистване на дълга.

Сега катарецът вече е извън процеса освен ако Глейзър не намалят оценката си, за да съживят интереса му, което означава, че на масата остава само офертата на сър Джим Ратклиф, един от най-богатите хора във Великобритания.


Докато първоначалната оферта на британеца беше за около 51%, наскоро беше съобщено, че това се е променило и сега той предлага за закупи само 25% от клуба.

Ако офертата на Ратклиф бъде приета, това ще остави един или повече членове от семейство Глейзър с дял в клуба, което ще бъде посрещнато с ужас от много фенове на Юнайтед.

Давид де Хеа беше „забелязан“ в Манчестър на фона на спекулации за шокиращо завръщане в Манчестър Юнайтед
Давид де Хеа беше забелязан в Манчестър на фона на спекулациите, че може да се завърне в Манчестър Юнайтед.

Де Хеа прекрати 12-годишната си кариера в Юнайтед през юли тази година, като потвърди, че ще напусне клуба, след като спечели награда...
Това развитие на процеса по продажбата също е неуспех и за мениджъра Ерик тен Хаг, чието желание е за сигурност и стабилност в клуба възможно най-скоро, които само мажоритарен и едноличен собственик можеха да осигурят.

Според "The Athletic" oчаква се бордът на Манчестър Юнайтед да гласува продажбата на миноритарен дял в клуба на британския милиардер сър Джим Ратклиф през идната седмица.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО: "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини