Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Сър Алекс Фъргюсън каза на Жозе Моуриньо да привлече един играч в Ман Юнайтед, но той пренебрегна съвета му

Автор: tribunamanunited
1017
Жозе Моуриньо пренебрегна препоръката на сър Алекс Фъргюсън да привлече Деле Али в Манчестър Юнайтед.

Кристиано Роналдо „изисква“ от Ал-Насър да направят трансферен удар за полузащитник на Манчестър Юнайтед
Съобщава се, че Кристиано Роналдо е казал на Ал-Наср да направят трансферен ход за Каземиро, за когото се твърди, че е отворен за „ново предизвикателство“.

...
Въпреки съвета на Фъргюсън, Моуриньо не беше убеден и реши да не подписва с бившата звезда на Англия. Португалецът каза пред "Mirror" следното: „сър Алекс Фъргюсън ми даде само един съвет за две години и половина: „купете Деле Али – този човек, с този манталитет, с начина, по който играе, агресията, която влага, този човек е играч на Манчестър Юнайтед – купете Деле Али".

12124JoD.webp
Деле Али с екипа на Тотнъм ( Източник снимка- Getty )


„И той (Фъргюсън) има око за играчите. Но той (Али) не е добър в тренировките, трябваще да търсим мотивация за момчето“, коментира още Моуриньо.

Стойността на Али достигна своя връх, докато португалският мениджър беше още в Юнайтед, а Жозе по-късно стана негов мениджър в "Спърс". Халфът първоначално процъфтяваше под ръководството на Моуриньо в Тотнъм, но в крайна сметка не издържа на темпото, а "Специалният" разкритикува отношението на Али в документалния филм на Amazon „Всичко или нищо“, който последва кампанията на клуба 2019/20.

12124Jo.webp
Сър Алекс и Жозе ( Източник снимка- Getty )


След неуспешен престой под наем в Бешикташ в Турция, Деле Али сега играе за Евертън, въпреки че проблеми с контузии го измъчваха и на "Гудисън Парк", разрушавайки шансовете му да докаже своята стойност под ръководството на Шон Дайш.

Младеж на Манчестър Юнайтед претърпя разочарование в новия си клуб 24 часа след преминаването си
Младият играч на Манчестър Юнайтед Макси Ойеделе се присъедини към Форест Грийн Роувърс във Втора лига в сряда, но преместването под наем започна с уволнението на мениджъра и бивш играч на Уотфорд - Трой Дийни.

...
Въпреки продължаващите проблеми извън терена, англичанинът разкри, че Моуриньо се е извинил, че го е нарекъл "мързелив". В интервю за "The Overlap" Али каза следното: „Радвам се, че ме попитахте за това [че Жозе Моуриньо ме нарече мързелив], тъй като всички хора обичат да споменават този "мързелив" коментар..".

„Седмица по-късно той ми се извини, че ме е нарекъл мързелив, защото ме е видял как всъщност тренирам и играя. Но това не беше в документалния филм и никой не говореше за него, защото бяхме само аз и той“, завърши бившият национал на Англия.

Сър Алекс със сигурност е видял големия талант на Деле Али в младините му, но поради ред други причини, включително дисциплинарни и мотивационни, кариерата му може би не пое точно по траекторията, която се очакваше в самото ѝ начало.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 СТАНАХ ФЕН на Райън ГИГС | ФЕН ИНТЕРВЮ с ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини