Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Сър Джим Ратклиф е на път да спечели още една битка в устрема си да поднови ръководния състав на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
766
Сагата с търсенето на нов спортен директор за Манчестър Юнайтед може би най-накрая е близо да приключи.

Защитник, продаден от Солскяер за 2 милиона паунда, стана „сенатор“ на най-добрата защита в Европа
В последно време Матео Дармиан се представя много силно за Интер и се превърна в постояен избор за треньора на "нерадзурите" Симоне Индзаги.

...


Нова актуализация е налице относно преследването от страна на сър Джим Ратклиф на Дан Ашуърт от Нюкасъл Юнайтед, който беше поставен в "отпуск за градинарство" от настоящия си клуб на фона на интереса от страна на Манчестър Юнайтед.

3.14.24sirDa.webp
Дан Ашуърт е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Според "The Telegraph" Нюкасъл "ускорява" напускането на Ашуърт, като "свраките" вече са се примирили със загубата на своя човек.

В доклада се посочва, че Дарън Ърлс, главен изпълнителен директор на Нюкасъл, е поел инициативата в преговорите за компенсациите и, според съобщенията, настаналата приятелска дискусия със сър Джим Ратклиф ще има задоволителен завършек за феновете на Манчестър Юнайтед.

Сър Джим Ратклиф готов да осъществи трансфер за £75 милиона, независимо от уволнението на Тен Хаг
От Манчестър Юнайтед вече са се спряли на трансферна цел №1 за лятото след намесата на сър Джим Ратклиф, а два доклада разкриват ролята на Ерик тен Хаг, както и колко точно възнамеряват да предложат "Червените дяволи" за подписа на играча.

<...


След Омар Берада Дан Ашуърт ще бъде второто важно назначение на "INEOS", които се стремят да обновят футболната структура на клуба.

От Нюкасъл се очаква да се насочат към Пол Мичъл за заместник на Ашуърт.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Ливърпул от ФА Къп???

Самият Мичъл също беше в списъка с потенциални цели на "INEOS" като възможен ръководител на трансферния отдел, но от Юнайтед, както се твърди, в крайна сметка са се насочили за ролята към Джейсън Уилкокс от Саутхемптън, който пък е бивш мениджър на академията на Манчестър Сити.

3.14.24sirDaJ.webp
Джейсън Уилкокс е футболен директор на Саутхемптън ( Източник снимка- Getty )


От гледна точка на Манчестър Юнайтед това развитие ще дойде като огромна въздишка на облекчение, като сър Джим за пореден път ще покаже брилянтните си умения за успешни преговори, след бързия и сполучлив завършек на договорките с Манчестър Сити за Омар Берада.

3.14.24sir.webp
Сър Джим се доказва като умел преговарящ за пореден път ( Източник снимка- Getty )


Преди време той индиректно посочи ситуацията с Ашуърт, като заяви, че няма смисъл човек да седи в "отпуск за градинарство" повече от година, когато всички страни могат да се възползват от бързото приключване на сделката.

Съобщава се, че Ашуърт е изгорил мостовете с йерархията на Нюкасъл, след като самият той призна, че се интересува от преминаване на "Олд Трафорд".

Манчестър Юнайтед се „очаква да блокира“ Мейсън Грийнууд от предсезонното лятно турне
Ман Юнайтед са готови да попречат на Мейсън Грийнууд да тръгне на предсезонно турне през това лято заедно с тима, ако приемем, че той все още е в клуба по това време.

...


Тази извънредна ситуация беше накарала хората от ръководството на Нюкасъл да заемат отбранителна позиция по отношение на трансфера, но здравият разум, както изглежда, е надделял и в крайна сметка и двата клуба скоро ще могат да гледат към по-стабилно бъдеще с ключови специалисти начело на спортните им отдели.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТРИ точки с ДВЕ дузпи | Манчестър Юнайтед 2-0 Евертън | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини