Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Сър Джим Ратклиф готов да осъществи трансфер за £75 милиона, независимо от уволнението на Тен Хаг

Автор: tribunamanunited
1588
От Манчестър Юнайтед вече са се спряли на трансферна цел №1 за лятото след намесата на сър Джим Ратклиф, а два доклада разкриват ролята на Ерик тен Хаг, както и колко точно възнамеряват да предложат "Червените дяволи" за подписа на играча.

Няма връщане назад за играч на Манчестър Юнайтед, ако Ерик тен Хаг остане в клуба и през следващия сезон
Бъдещето на Джейдън Санчо отново е на кръстопът на фона на твърденията, че той ще отхвърли шанса да играе за Манчестър Юнайтед отново, ако Ерик тен Хаг остане начело, докато зад кулисите също се работи по „таен“ план за летен трансфер на играча, спор...


Очаква се "горещо" лято на "Олд Трафорд", тъй като новата ера на Ратклиф вече започва. Една голяма промяна вече се случи зад кулисите, като високоуважаваният Омар Берада замени Ричард Арнолд като главен изпълнителен директор. Берада беше успешно привлечен от съперника на Юнайтед - Манчестър Сити, което показва мащаба на промяната, която новото ръководство вече инициира.

31224JimOm.webp
Ман Юнайтед "открадна" Берада от Сити ( Източник снимка- Getty )


Спортният директор на Нюкасъл - Дан Ашуърт, е набелязан за ролята на нов спортен директор на Манчестър Юнайтед. Очаква се и Джейсън Уилкокс от Саутхемптън да се присъедини към него на "Олд Трафорд", като се твърди, че специалистът ще ръководи набирането на нови попълнения и ще докладва на Ашуърт.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":



Мениджърската позиция също може да претърпи промяна, като "TEAMtalk" научи ексклузивно на 1 март, че Тен Хаг вече е считан за „разхождащ се мъртвец“ от някои от служителите в Манчестър Юнайтед. Тепърва ще се преразглежда и неговата роля при бъдешите трансфери на клуба, като се очаква тя драстично да намалее.

При всички положения предстои радикална промяна на състава, като Юнайтед е отворен за постоянни изгодящи трансфери на играчи като Каземиро, Дони ван де Бек, Джейдън Санчо, Антони, Мейсън Грийнууд и др.

Манчестър Юнайтед „пуска 11 играчи за продажба“ на трансферния пазар, а сър Джим Ратклиф започва ремонт на отбора
Новият миноритарен акционер в Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф вече планира драстична промяна на състава на първия отбор на Ерик тен Хаг, като според съобщенията клубът е отворен за продажба на цели 11 играчи.

...


Освен това договорите на Джони Еванс, Рафаел Варан и Антони Марсиал изтичат. Освобождаването от счетоводните книги на хора с високи заплати като Варан и Каземиро значително ще повиши покупателната способност на Юнайтед и възможността да привлича нови играчи с относително по-ниски възнаграждения.

Въпреки това, според два сходни доклада от "Daily Star" и "Daily Mirror", сър Джим Ратклиф ще възприеме по-резервиран подход на трансферния пазар, като идеята е да се избегне надплащане за играчи.

31224Jim.webp
Сър Джим вече работи по летните трансфери ( Източник снимка- Getty )


Ратклиф контролира изцяло всички футболни операции на "Олд Трафорд" и докладите твърдят, че той е разговарял с висши ръководители на Юнайтед относно летните трансферни цели.

Разкрива се, че централният защитник на Евертън Джарад Брантуейт е определен за основна цел на Манчестър Юнайтед през лятото.

31224JimOmJ.webp
Джарад Брантуейт е топ цел за Ман Юнайтед пред идното лято ( Източник снимка- Getty )


Ман Юнайтед ще започне наддаване доста под оценката на Евертън за играча. Говори се, че "Карамелите" ще искат за Брантуейт сума в диапазона на 70-75 милиона паунда. Вместо това се твърди, че Юнайтед възнамерява да "тества водите" с начална оферта на стойност от около £50 милиона. Ако предложението бъде отхвърлено, се очаква от Манчестър Юнайтед да претеглят възможностите си на пазара, преди евентуално да повишат началната си оферата.

Манчестър Юнайтед
От Манчестър Юнайтед обмислят потенциалното назначаване на мениджъра на Болоня Тиаго Мота на "Олд Трафорд", според футболния кореспондент на "TEAMtalk" Фрейзър Гилън.

...


21-годишният централен защитник играе с левия крак, висок е 195 см. и е може би най-добрият играч на Евертън през този сезон. Само халфът Амаду Онана може да съперничи на Брантуейт в това отношение.

Бранителят е смятан за един от най-обещаващите млади английски защитници в момента и се очаква скоро да стане и английски национал. Силно се спекулира за евентуална негова повиквателна за отбора на Англия за Евро 2024.

От Манчестър Юнайтед се надяват, че Евертън може да бъде принуден да продаде един или повече от най-добрите си футболисти на занижена цена, за да помогне за балансиране на счетоводните си книги през лятото. Предполага се, че избягването на изпадане в Чемпиъншип след края на сезона няма да промени този факт.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ТРИ точки с ДВЕ дузпи | Манчестър Юнайтед 2-0 Евертън | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини