Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Сър Джим Ратклиф показа безмилостната си страна в изтекъл имейл – персоналът на Манчестър Юнайтед „бесен“

Персоналът на Манчестър Юнайтед беше разгневен, след като изтекъл имейл показа, че собствениците на клуба "INEOS" са взели безмилостно решение преди финала за ФА Къп през следващия месец
Автор: tribunamanunited
1249
Съобщава се, че служителите на Манчестър Юнайтед са недоволни от изтекъл имейл от новите акционери от "INEOS", разкриващ планове за намаляване на клубните придобивки за предстоящия финал на ФА Къп през следващия месец.

В Манчестър Юнайтед обсъждат назначаването на Греъм Потър след тайната среща с Дан Ашуърт
Мениджърите, които не са заети в момента с други клубове и които биха могли да представляват интерес за ръководството на Манчестър Юнайтед през това лято, включват имената на Греъм Потър, Томас Тухел, Хулен Лопетеги, Ханси Флик и Антонио Конте.

...


"Червените дяволи" трябва да се изправят срещу местния съперник Манчестър Сити на "Уембли" на 25 май, надявайки се да завършат сезона с трофей. В предишните финали на ФА Къп всички 1100 служители на Юнайтед получиха безплатни билети, а висшите служители и директорите дори можеха да доведат безплатно приятели и семейство. Това включва и миналогодишния финал срещу същия съперник.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг след мача Манчестър Юнайтед 4-2 Шефилд Юнайтед

Старшите членове на персонала не само получиха безплатен билет, но също така им беше организирано пътуването до и от "Уембли", както и парти преди мача, обяд след мача и хотелско настаняване в Лондон - всичко това безплатно, съобщава "Мирър". Това обаче няма да е така за предстоящия финал, тъй като шефът на "INEOS" сър Джим Ратклиф ще направи значителни промени, за да рационализира разходите на клуба.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец.

"Червените дяволи" потвърдиха назначаването на Уилкокс за технически директор в...


Според "Таймс" имейл, изпратен до персонала на клуба, гласи, че те ще получат само безплатен билет за мача, като всички други бонуси ще бъдат премахнати.

Служителите на Юнайтед са били информирани, че трябва да отделят по £20 за пътуване с автобус до и от "Уембли", докато еднопосочен билет ще им струва £10. Някои в клуба виждат това като мерки за намаляване на разходите от страна на Ратклиф, който закупи дела си в "Червените дяволи" в края на миналата година.

4.26.24Sir.webp
Сър Джим ограничава административните разходи в Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Едно от основните притеснения, които сър Джим Ратклиф идентифицира, откакто пое юздите на "Олд Трафорд", са лошите навици за харчене на служителите на клуба. Смята се, че британският милиардер отчаяно иска да се увери, че Манчестър Юнайтед поддържа финансите си под контрол, работейки в рамките на насоките за печалба и устойчивост.

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

...


Предполагаемият имейл, цитиран от "Таймс", гласи следното: „Предстои още упорита работа през следващите седмици, но знам, че всички в клуба са напълно фокусирани върху представянето и резултатите, които се очакват от Манчестър Юнайтед, и намирането на начин за победа в каквото и да е роля, която изпълнявате".

„Като признание за продължаващата ви подкрепа през този сезон, ние ще организираме пътуването на колегите до Уембли за финала на 25 май. Тази година пътуването ще бъде малко по-различно. Все пак ще ви предоставим безплатен билет за мача. Въпреки това, ще ви помолим да допринесете за пътуването с автобус (б. ред. - финансово), както и обяд няма да бъде осигурен", се казва още в официалния имейл от Ратклиф.

4.26.24Sir2.webp
Клубът няма да осигури безплатен обяд за служителите, които ще пътуват до "Уембли" ( Източник снимка- Getty )


„Въпреки че оценяваме, че това е промяна от предишни пътувания, всички вие сте наясно с необходимостта да изразходваме парите на клуба ефективно, с фокус върху представянето и резултатите".

Имейлът завършва със следното: „надяваме се, че тазгодишното пътуване балансира възможността да отидете на Уембли, за да подкрепите нашите играчи, като същевременно гарантираме, че можем да инвестираме възможно най-много в клуба през следващите месеци, за да постигнем целта си да върнем Манчестър Юнайтед обратно на върха на английския, европейския и световен футбол“.

Въпреки несгодите, с които ще трябва да се сблъскат административните служители на Манчестър Юнайтед при пътуването си до Лондон, феновете на "Червените дяволи" се надяват на приятно обратно путуване до Манчестър, придружено от трофея от ФА Къп.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БРУНО МАГНИФИКО | Манчестър Юнайтед 4-2 Шефилд Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини