Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Сър Джим Ратклиф приготвя стотици милиони за Манчестър Юнайтед, след като закупи 25% от клуба

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
731
Сър Джим Ратклиф планира да инвестира още 300 милиона долара (245 милиона британски лири) от собствения си джоб в инфраструктурата на Манчестър Юнайтед, според съобщенията.

Гласувай тук: Трябва ли Бруно Фернандеш да остане капитан на Манчестър Юнайтед?!?

От "Sky Sports" разкриват, че Ратклиф ще отдели още £245 милиона за проекта, като общата му инвестиция надхвърля £1,25 милиарда.

Сър Джим Ратклиф ще завърши придобиването на Манчестър Юнайтед до няколко седмици
Сър Джим Ратклиф е на път да завърши първия етап от придобиването на Манчестър Юнайтед до седмици и преди началото на новата година, съобщиха вътрешни източници пред "Football Insider".

...


Според "Daily Mail" пък Джим Ратклиф е готов да се раздели с около £1,5 милиарда от състоянието, за да завърши сделката, която се разглежда като първата стъпка към постепенно поглъщане на клуба. Очаква се британският милиардер да поеме контрола върху футболните операции с цел да "изведе" Глейзър от огневата линия.

Трансферна цел на сър Джим Ратклиф би
Според различни инфомации за продажбата на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф ще придобие 25% дял от акциите на клуба и ще се стреми да поеме контрол най-вече върху спортните решения. Съответно един от първите му ходове се очаква да бъде да назначи с...
Пристигането на Ратклиф ще отбележи началото на нова ера за клуба, тъй като британецът притежава нетно състояние от 30 милиарда паунда, като поне на този етап намеренията му да инвестира в клуба изглеждат сериозни. Предстои да видим дали и какъв ефект ще има тази промяна на ролите по висшите етажи на властта в клуба върху представянето на първия отбор на терена и цялостната ситуация в Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НАМАЗАХА СКИТЕ" на ТЕН ХАГ | Манчестър Юнайтед 0-3 Нюкасъл Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини