Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Според Пол Скоулс двама играчи на Манчестър Юнайтед са били „доста егоистични“

Автор: tribunamanunited
671
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува крилата Антони и Алехандро Гарначо, като ги определи като „доста егоистични“ в играта си по фланговете срещу Байерн Мюнхен.

Ман Юнайтед е готов да продаде класен играч, който се присъедини към клуба едва през миналата година
Въпреки критиките, с които се сблъска през този сезон, Манчестър Юнайтед е шести, само на три точки изоставане от шампиона във Висшата лига Манчестър Сити, а Ерик тен Хаг току що спечели наградата "Мениджър на месеца" за ноември.

...
Английският гранд завърши на дъното на своята група с четири точки и минус три голова разлика, като тимът допусна цели 15 гола в шест мача.


Въпреки това легендата на Юнайтед Пол Скоулс е по-загрижен за атаката и насочи вниманието си към крилата Антони и Алехандро Гарначо.

Скоулс каза пред "TNT Sports", че в мача с Байерн тимът на Юнайтед особено много се е нуждаел от креативност и не я е получил от Антони или Гарначо.

Ерик тен Хаг: Манчестър Юнайтед има нов играч за първия отбор в лицето на Алехандро Гарначо
Когато се прави анализ на представянето на Манчестър Юнайтед в Лига Европа досега през сезона, появата на Алехандро Гарначо е може би най-забележителното явление.

18-годишният играч вкара победния гол за Манчестър Юнайтед снощи, като напр...
Скоулс дори поясни, че двамата са били „доста егоистични“, като повече са искали да вкарат гол сами, отколкото да комбинират със съотборниците си.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-1 Байерн Мюнхен

„Очаквате креативност от вашите флангови играчи, Антони и Гарначо, но те са доста егоистични играчи“, каза Скоулс. „Те не са играчи, които гледат настрани, те мислят как да вкарат собствените си голове, мислят как да вкарат самостоятелно“, добави той.

121323Anton.webp
Гарначо и Антони стартираха като титуляри срещу Байерн Мюнхен ( Източник снимка- Getty )


Антони и Гарначо записаха по нула ключови подавания и нула точни центрирания, преди и двамата да бъдат извадени срещу Байерн в 74-та минута.

Това просто показва липсва на качество в мач, в който Юнайтед просто трябваше да спечели, а в крайна сметка накрая се оказа, че на тима отчаяно му липсваше креативност в атака.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Ако Юнайтед иска да извлече най-доброто от Расмус Хьойлунд, тогава Антони и Гарначо трябва да започнат да вдигат погледа си по-често и да намират датчанина с добри топки в наказателното поле.

Предстои да видим дали това може да се реализира на практика, а ако не - Факундо Пелистри и Амад Диало са кандидати за позициите по крилата на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ИГРАЧИ срещу ТРЕНЬОР!!! ЕРИК тен ХАГ ИЗПУСНА съблекалнята!":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини