Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Стана ясна трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като звезда с голямо име ще бъде продадена в замяна

Манчестър Юнайтед се стреми да подсили отбора си възможно най-скоро, като нови инвестиции са близо до клуба
Автор: tribunamanunited
Източник: FourFourTwo
1289
Манчестър Юнайтед е готов да привлече желана суперзвезда, след като плановете им да купят играча изтекоха в публичното пространство.

Милиардерът сър Джим Ратклиф от "INEOS" е готов да поеме контрола върху футболните операции и е установил, че Манчестър Юнайтед има остра нужда от подсилване в отбраната.

Сър Джим Ратклиф приготвя стотици милиони за Манчестър Юнайтед, след като закупи 25% от клуба
Сър Джим Ратклиф планира да инвестира още 300 милиона долара (245 милиона британски лири) от собствения си джоб в инфраструктурата на Манчестър Юнайтед, според съобщенията.

...
Сега "Correio da Manha" в Португалия твърди, че планът за плащане на Юнайтед за централния защитник на Спортинг Гонкало Инасио е "изтекъл", като 20-кратните шампиони на Англия вече работят по структура на сделка, включваша бонуси.

111423ErikJ.webp
( Източник снимка- Getty)


Според изданието потенциалната сделка касае централния защитник на Спортинг - Гонсало Инасио, като Юнайтед се надяват да платят основна такса от 45 милиона евро (39,3 милиона паунда), с 15 милиона евро (13,1 милиона паунда) в бонуси и добавки. Очаква се Рафаел Варан да бъде продаден при интерес към него от Саудитска Арабия, за да се финансира трансфера на португалеца.


Гонсало Инасио е оценяван на 30 милиона евро от Transfermarkt.



111423ErikJ2.webp
( Източник снимка- Getty)
В същото време Манчестър Юнайтед е свързван и с Жан-Клер Тодибо от Ница, като именно сър Джим Ратклиф притежава френския клуб, което би трябвало да е допълнителен улесняващ фактор за транфсер на французина на "Олд Трафорд".

Ерик тен Хаг явно има нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може би намери своя нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо, когото пускаше неизменно като титуляр в последните четири мача на Манчестър Юнайтед във всички турнири.

Възпитаникът на клуба направи...
ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БРУНО ФЕРНАНДЕШ | ТЕЖКА ли е КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини