Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

„Страхът надделява“ – специалист по психично здраве обяснява защо изграч на Ман Юнайтед страда през този сезон

Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
626
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана позволи на страха да го завладее през този сезон и „има нужда от някой, който да му помогне да се справи със ситуацията“, смята треньор, профилиран в сферата на менталното здраве на спортистите.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Брентфорд от Висшата лига???

"Червените дяволи" подписаха с камерунския национал от Интер през летния трансферен прозорец за 55 милиона евро, като Ерик тен Хаг позволи на Давид де Хеа да напусне клуба.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-3 Галатасарай

Де Хеа щеше да остане, ако Манчестър Юнайтед беше положил повече усилия да го задържи – но имаше слухове, че са оттеглили предложението си за нов договор, за да предадат на испанеца ново предложение при допълнително намалени условия, което той така и не прие.

„Не е луда идея“ – надеждите на Аякс нарастват, тъй като натискът върху Тен Хаг в Манчестър Юнайтед се увеличава
Не би било луда идея Аякс да се обърне към Ерик тен Хаг и да му предложи завръщане в клуба, ако в крайна сметка бъде уволнен от Манчестър Юнайтед.

...


Шефът на Манчестър Юнайтед Тен Хаг искаше вратар с по-добри умения с крака и Онана беше избраният, след като впечатли в Интер Милано през миналата кампания, като им помогна да стигнат до финал в Шампионската лига.


Стартът му на "Олд Трафорд" обаче беше разочароващ, тъй като 27-годишният играч вече направи няколко фрапантни грешки през този сезон, включително една ключова неточност при загубата на "Червените дяволи" с 3-2 от Галатасарай по-рано през тази седмица.

Напоследък в Италия се вдигна доста шум около формата на вратаря, след като камерунецът се наслади на брилянтен сезон в Интер Милано през изминалата кампания. Треньоът Марко Маркезе, който е специалист по ментално здраве, обяснява защо вратарят на Манчестър Юнайтед може да се нуждаят от психологическа помощ: „Ако наистина имате визията и конкретното желание да постигнете важна и амбициозна мечта, човек, който да ви помогне да управлявате емоциите си и да ви покаже пътя напред, мисля, че може да ви бъде много полезен“, каза Маркезе пред "Calcio Mercato".

Златан Ибрахимович размаха пръст на Ерик тен Хаг и призовава Манчестър Юнайтед да обмисли бъдещето му
Ерик тен Хаг изживява ужасно начало на сезона във Висшата лига, като Манчестър Юнайтед загуби четири от първите си седем мача в първенството, което доведе до това, че Златан Ибрахимович постави под въпрос бъдещето на мениджъра на "Червените дяволи".<...
Конкретно относно вратаря на Ман Юнайтед Маркезе добави: „Онана беше много силен вратар през миналата година, сред тримата най-добри в Серия А. Той със сигурност не е станал по-слаб вратар за толкова кратко време. Но какво се случи с него през тези месеци? Сега той вече не може да се справи с емоциите, страхът го е обзел и има нужда от някой, който да му помогне да се справи със ситуацията.“

В съзвучие с горното бившият нападател от Висшата лига Габи Агбонлахор смята, че Онана просто се нуждае от време и търпение от феновете, като бившата звезда на Астън Вила е сигурен, че Онана ще „докаже, че всички грешат“.

Sportingwin banner
Агбонлахор каза още пред "Football Insider" следното: „Твърде е рано, дайте шанс на Онана. От него се иска да играе по определен начин и да – той ще прави грешки. Ще трябва да бъде трениран малко повече. Когато Каземиро има човек на гърба си, е невъзможно да му подадеш топката".

„Той (Онана) също трябва да спре да бъде толкова небрежен. Изглежда твърде отпуснат с топката в крака. Има неща, върху които трябва да се работи, но не може да се каже, че той не е добър вратар. Не мисля, че задържането на Де Хеа беше отговорът (за Юнайтед). Дайте му време и съм сигурен, че ще докаже, че всички грешат.”

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ПОРЕДЕН СРАМ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-3 ГАЛАТАСАРАЙ | ФЕН РЕАКЦИЯ | Шампионска лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини