Имейлът беше копиран успешно!

СПЕКУЛАЦИИ

Свързаният със "шпорите" полузащитник Адриен Рабио иска да се присъедини към Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
659
Според информация, идваща от италианското издание "TuttoSport", трансферната цел на Тотнъм Адриен Рабио има желание да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед преди началото на новия сезон.

В момента французинът е свободен агент, след като договорът му с Ювентус изтече по-рано през това лято, като бъдещето на халфа в момента е несигурно.

842204A.webp
Френският национал Рабио е без клуб в момента ( Източник снимка- Getty )


Впоследствие беше съобщено от Фабрицио Романо, че 29-годишният футболист "мечтае" за преминаване в отбор от Висшата лига през настоящия трансферен прозорец.

Youtube banner


Манчестър Юнайтед има предимство

И сега според "TuttoSport" Адриен Рабио иска да осъществи трансфер на "Олд Трафорд", след като от Манчестър Юнайтед са изразили интерес към играча.

Манчестър Юнайтед идентифицира датчанин като алтернатива на Мануел Угарте
Манчестър Юнайтед излезе на трансферния пазар за нов дефанзивен полузащитник и оценява възможните си опции на масата....


В доклада се твърди, че опитният халф представлява интерес за много топ отбори в Европа, като Ливърпул е един от клубовете, за които се твърди, че са осъществили контакт с играча.

Въпреки това се разкрива, че бившата звезда на Пари Сен Жермен е склонен да премине в Манчестър Юнайтед и е готов да проведе разговори с "Червените дяволи" през идните дни.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВРЕМЕ ЗА ТРАНСФЕРИ | Джошуа Зиркзее, Матейс де Лихт, Лени Йоро, Мануел Угарте":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини