Имейлът беше копиран успешно!

АКАДЕМИЯ

Тийнейджър сензация на Манчестър Юнайтед с 19 гола през този сезон тренира с първия отбор на Тен Хаг

Автор: tribunamanunited
994
Манчестър Юнайтед е по-добър от всеки друг клуб в интегрирането на млади играчи.

Жозе Моуриньо отново се оказа прав за играч на Манчестър Юнайтед шест години по-късно
Манчестър Юнайтед разви няколко млади играча през последните няколко години, като един от тях е португалецът Диого Далот.

...
"Клас 2022" на "Червените дяволи" вече създаде двама редовни играчи за първия отбор, като Алехандро Гарначо и Коби Мейну се утвърдиха като титуляри за тима на Ерик тен Хаг.


Скоро горните двама могат да бъдат последвани от още таланти, тъй като "реколтата" от младежи през 2024 г. също е доста добра, като тимът записа 14 победи и едно равенство от 15 мача в лигата за младежи под 18 години през този сезон.

2.14.2024E.webp
Младежите до 18 г. водят убедително в лигата ( Източник снимка- Getty )


Ключова част от този отбор е младият атакуващ футболист Итън Уилямс (на снимката в средата по-горе), който си изгради истинско име на голаджия и е един от нашите младежи, които трябва да наблюдаваме през 2024 г.

2.14.2024E32.webp
Итън Уилямс тренира с първия отбор ( Източник снимка- Getty )
Атакуващият халф тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед на базата в Карингтън в ранните сесии през тази седмица.



Уилямс беше плодотворен във всички състезания на ниво академия през този сезон - в мачовете за младежи под 18, под 21 години, за младежката купа на ФА и в мачовете от младежката лига на УЕФА.

Той записа общо 19 приноса - 12 гола и седем асистенции, много впечатляващ резултат, демонстриращ способността му да оказва влияние върху мачовете на тима си.

Фабрицио Романо даде актуална информация за Манчестър Юнайтед и новия договор на Коби Мейну
Манчестър Юнайтед е провел първоначални разговори за нов договор на Коби Майноо, според Фабрицио Романо.

...


В историята си Манчестър Юнайтед има 249 играчи от академията, които записаха мач за първия отбор на клуба, като Омари Форсън беше последният, който направи своя дебют.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед 11.2.2024

Итън Уилямс може да стане 250-тият дебютирал талант преди края на сезона, ако успее да продължи плодотворната си серия от голове на ниво академия.

Манчестър Юнайтед повика 16-годишно дете чудо за тренировка на първия отбор
Манчестър Юнайтед включи обещаващия млад защитник Хари Амас в тренировка на първия отбор в сряда.

...
Ерик тен Хаг върши добра работа с последователното интегриране на млади таланти в тренировъчните сесии и когато настъпи подходящият момент, шансовете на младежа за дебют за първия отбор обезателно ще се появят.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "В БОРБАТА за ТОП 4 СМЕ | Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини