Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Tийнейджърът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е следян изкъсо от Реал Мадрид и ПСЖ

Автор: tribunamanunited
826
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е желан от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид на фона на твърденията, че неговите агенти имат план за бъдещето му.

Младежки национал на Франция е готов за трансфер и „избира между Манчестър Юнайтед и Челси“ през идното лято
Съобщава се, че звездата на Кристъл Палас Майкъл Олисе предпочита трансфер в Манчестър Юнайтед, а не в Челси, като и двата гиганта от Висшата лига се борят за неговия подпис.

...
Привличането и развиването на млади таланти винаги е било отличителната черта на Манчестър Юнайтед през годините.


Винаги ще има интерес от други клубове към младите играчи на "Червените дяволи", като според информацииите Манчестър Сити проявяват интерес към полузащитника Коби Мейну.

Едно е сигурно - Манчестър Юнайтед ще се опита да задържи двамата си най-перспективни млади играчи, макар че интересът към аржентинеца, както изглежда, е сериозен.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КРИЛА ЕГОИСТИ | Нюпорт Каунти 2-4 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":



Репортерът Стив Бейтс заяви пред "Give Me Sport", че Алехандро Гарначо привлича интерес от два от най-големите клубове в Европа.

Твърди се, че Пари Сен Жермен и Реал Мадрид ценят високо младото крило на Юнайтед, като и двата клуба имат стратегия да търсят топ млади таланти на Стария континент.

Манчестър Юнайтед влиза в надпреварата за подписа на мароканския национал Билал Ел Ханус
С поред "Football Transfers", като част от новата си трансферна стратегия, Манчестър Юнайтед са готови да насочат вниманието си на трансферния пазар към обещаващи млади таланти, а не към опитни играчи.

...
Манчестър Юнайтед е защитен в случая, тъй като Гарначо има договор с клуба до 2028 г. и със сигурност няма да си тръгне без солидна сума за трансфер.

Аржентинската надежда дойде в Юнайтед от Испания, където игра за школата на Атлетико Мадрид, преди да се присъедини към Юнайтед през 2020 г. за сума от около 465 хил. евро.

Интер предлага на Манчестър Юнайтед Дензъл Дъмфрис в замяна на Аарон Уан-Бисака
Интер се интересува от привличането на десния бек на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака през януарския трансферен прозорец и е предложил Дензъл Дъмфрис в замяна на десния бек на "Червените дяволи", според Sun.

...
Интересът от страна на Реал може би не е голяма изненада, като се има предвид че играчът е фен от дете именно на "кралския клуб", но също и на Кристиано Роналдо.

19-годишното крило със сигурност има таланта и потенциала да достигне невероятни висоти в кариерата си, така че отбори като Реал винаги ще се интересуват от такива играчи.

Преди да се стигне до реални преговори за подобен трансфер обаче Гарначо трябва да работи много, както върху своя талант, който все още е в суров вид, така и да спечели още много титли и купи с Манчестър Юнайтед, ако иска да върви по стъпките на своя португалски кумир и да си осигури преминаване в Реал Мадрид.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "УЛВЪРХЕМПТЪН - Ман Юнайтед | Ман Юнайтед - УЕСТ ХЕМ | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини