Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Тен Хаг назова играча на Ман Юнайтед, който свърши „перфектна работа“ срещу Бърнли

Автор: tribunamanunited
Източник: Tribuna
1582
Ерик тен Хаг заяви, че Ханибал Мейбри е свършил „перфектна работа“, като 20-годишният играч изигра пълни 90 минути при победата с 1-0 над Бърнли в събота вечер.


Относно поредицата от контузии, които доведоха до започването на Мейбри, Тен Хаг каза: „Разбира се, че е проблем. Имаме толкова много контузии. Привличаме играч като [Расмус] Хьолдунд и не можем да го интегрираме бавно".

прочети статията ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Бърнли 0-1 Манчестър Юнайтед

„Те (играчите) не са свикнали да играят заедно. Като Ханибал, който свърши перфектна работа. Надяваме се, че това ни дава увереност. Това е само една победа. Във вторник е следващият мач“, продължи нидерландецът.

„Той няма да бъде в отбора“: Тен Хаг потвърди отсъствието на Джейдън Санчо от тима
Говорейки пред медиите в петък, Ерик тен Хаг заяви следното на въпрос на журналист: "Ще играе ли Джейдън Санчо някога отново за Манчестър Юнайтед?": „Зависи от него. Освен това ние се готвим за Бърнли и това е нашият фокус. Той няма да бъде в отбора...


Тен Хаг добави и за Хойлунд, но първо похвали Мейбри: „(Ханибал) внесе енергия в отбора, но пресата от Расмус Хьойлунд (също) беше много добра. Ние контролирахме играта в този период.“

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

Тинузиецът Мейбри записа едва втория си мач като титуляр във Висшата лига в сблъсъка с Бърнли, като си партнираше заедно с Каземиро и Скот Мактоминей в халфовата линия.

Едно воле на Бруно Фернандес направи разликата между двата тима, тъй като този прекрасен удар се оказа единственият гол при победата с 1-0 за хората на Тен Хаг, но Мейбри беше този, който заслужи най-много похвали от мениджъра след мача.

ГЛЕДАЙТЕ ФЕНРЕАКЦИЯ в неделя, в 19:00 часа в канала в YouTube:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини