Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Тен Хаг се оплака от „голямото претоварване“, като звезда на Манчестър Юнайтед ще отсъства за „продължителен период“

Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
671
Босът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е разочарован от „натоварването върху играчите“, след като "Червените дяволи" загубиха Лисандро Мартинес за „продължителен период“.

Аржентинският защитник получи фрактура на метатарзалната кост в първия четвъртфинален мач от Лига Европа срещу Севиля през април, което го извади от игра за около два месеца.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Висшата Лига???

Сега Мартинес ще бъде извън терените за сходен период, след като Ман Юнайтед потвърди, че контузията се е обострила.




Изявление на официалния уебсайт гласи: „Лисандро Мартинес ще бъде извън игра за продължителен период поради влошаване на контузията на крака, която получи през април".

„Аржентинският защитник изпита болка в мача от Висшата лига срещу Арсенал по-рано през този месец. Мартинес смело продължи да играе в следващите два мача срещу Брайтън и Байерн Мюнхен", се продължава в изявлението.

„Но сега е установено, че той се нуждае от период на почивка за възстановяване и рехабилитация. Оценката продължава, за да се решат следващите стъпки“, се казва още в съобщението.

Говорейки на пресконференция преди мача, Ерик тен Хаг адресира нарастващите проблеми с контузиите: "Всеки път, когато графикът се разширява, натоварването върху играчите е твърде голямо.. това е толкова голямо претоварване. Много мои колеги (също) посочиха това, но (проблемът) продължава".

Предстои да видим колко време точно Лисандро Мартинес ще отъства от игра и дали колегите му в защитата ще успеят да се опазят от контузии с оглед на сгъстения цикъл от мачове, който тепърва предстои.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "КЛАСИЧЕСКА ПОБЕДА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 3-0 Кристъл ПАЛАС | Купа на Лигата | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини