Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Тен Хаг трябва да се откаже от бразилеца Антони, който записа оценка 2/10 и направи 2 пропуска срещу Уулвс

Автор: tribunamanunited
710
Манчестър Юнайтед се изкачи до седмо място във Висшата лига, след като спечели важни три точки при гостуването на Улвърхемптън Уондърърс.

Tийнейджърът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е следян изкъсо от Реал Мадрид и ПСЖ
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е желан от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид на фона на твърденията, че неговите агенти имат план за бъдещето му.

...
Във вълнуващия сблъсък имаше пропуснати шансове и много екшън в последните минути, като мачът завърши 4-3 за гостите, а неутралните зрители се насладиха на невероятно шоу и зашеметяваща атмосфера.


Ерик тен Хаг ще бъде доволен от показания характер от неговия отбор в последните минути и добрата игра като цяло, а този резултат може да бъде първата стъпка към така необходимата победна серия и намирането на добра форма за целия тим.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед 1.2.2024

Независимо от това обаче, представянето на бразилеца Антони по време на краткото му епизодично участие в мача разгневи голяма част от феновете на отбора и му донесе оценка 2/10 от изданието "Manchester Evening News", като също накара журналиста Самуел Лъкхърст да нарече крилото „пречка“ за отбора.

Младежки национал на Франция е готов за трансфер и „избира между Манчестър Юнайтед и Челси“ през идното лято
Съобщава се, че звездата на Кристъл Палас Майкъл Олисе предпочита трансфер в Манчестър Юнайтед, а не в Челси, като и двата гиганта от Висшата лига се борят за неговия подпис.

...
Бразилецът отбеляза първия си гол и записа първа асистенция срещу Нюпорт Каунти през уикенда, но не успя да надгради над това, след като влезе в игра за 17 минути срещу Уулвс. Антони се огъна под натиск от противников играч в няколко важни моменти, като особено отчетлива беше грешката му за третия гол на домакините, когато загуби топката в невралгична зона, а последвалата контраатака завърши с гол на Педро Нето за Улвърхемптън.

За втория гол на домакините бразилецът също имаше косвена вина, губейки топката от Нелсон Семедо по много наивен начин, преди Улвърхемптън да спечелят корнер, от който Макс Килман отбеляза попадение.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Уест Хем от Висшата лига???

Крилото загуби топата цели 6 пъти и успя да завърши успешно само 1 от 4 дрибъла. Антони загуби и 4 от 7 земни дуела и направи един неуспешен опит за шпагат в мача, което минимизира приноса му в отбрана значително.

Новият главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Омар Берада посочи Хари Магуайър като пример за това как не трябва да се прави трансферен бизнес
Новият главен изпълнителен директор (CEO) на Манчестър Юнайтед - Омар Берада, направи красноречиви коментари в миналото как не трябва да се прави трансферен бизнес и той използва Хари Магуайър като пример.

...
Ерик тен Хаг със сигурност трябва да остави своя любимец от Аякс на резервната скамейка срещу Уест Хем, като другите две крила Амад Диало и Омари Форсън със сигурност заслужават повече шанс за изява особено след като 19-годишния англичанин Форсън записа само 4 игрови минути в двубоя, но се отчете с асистенция, подавайки на Коби Мейну за победния гол в мача.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Ман Юнайтед - УЕСТ ХЕМ | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини