Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Томас Тухел симпатизира на Ерик тен Хаг след отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионска лига

Автор: tribunamanunited
352
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел симпатизира на Ерик тен Хаг след отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига на УЕФА.

Според Пол Скоулс двама играчи на Манчестър Юнайтед са били „доста егоистични“
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува крилата Антони и Алехандро Гарначо, като ги определи като „доста егоистични“ в играта си по фланговете срещу Байерн Мюнхен.

...
Говорейки пред пресата след мача, мениджърът на Байерн Тухел изрази голяма симпатия към Тен Хаг, посочвайки проблемите на Юнайтед с контузиите като ключова причина клубът да бъде изхвърлен от Шампионската лига.


„Почти винаги изпитвам симпатия към другия треньор, но ние опитваме всичко, за да печелим мачове, това са целите на спорта на високо ниво, но разбира се, изпитвам симпатия, той има много ключови играчи, контузени за решаващ мач, липсват им хора и може би широчина за смяна на играчите от резервната скамейка“, каза Тухел.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-1 Байерн Мюнхен

„Не е лесен момент, но съм почти сигурен, че той знае какво да прави по-нататък и няма нужда от моите съвети или потупване по раменете, той е достатъчно опитен, за да го преживее. Самият аз нямах хубав момент в миналата събота и понякога се чувстваш доста самотен като треньор", коментира още германецът.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Ерик тен Хаг наистина беше без редица ключови играчи през последните седмици, като Кристиан Ериксен, Мейсън Маунт, Маркъс Рашфорд, Каземиро и Лисандро Мартинез са сред онези, които не бяха готови да се изправят срещу Байерн във вторник вечерта.

Маркъс Рашфорд е в основата на бунта в съблекалнята на Манчестър Юнайтед срещу Ерик тен Хаг
Маркъс Рашфорд е сред звездите на Манчестър Юнайтед, недоволни от методите на Ерик тен Хаг, а разговорите за бунт в съблекалнята на тима вече достигат своя връх, според източници на "Football Insider".

...


Тухел също така призна, че е бил изненадан от представянето на "Червените дяволи" в Шампионската лига, заявявайки, че е очаквал Юнайтед да предизвика Байерн на върха в групата.

Sportingwin banner
„Това е огромен клуб и [лошото представяне] не е това, което очаквате. В групата очаквате Манчестър Юнайтед също да се бори за първото място и класиране на осминафиналите, но от моя опит мога да ви кажа, че имахме трудна група“, добави той.

„Мачовете бяха напрегнати, резултатите бяха близки, така че можехте да видите, че всичко беше възможно до днес за Манчестър Юнайтед. В някои от мачовете резултатите се промениха за миг. Те бяха в удобна позиция в Истанбул и я отстъпиха, те бяха с удобна преднина и в Копенхаген", завърши Тухел.

Манчестър Юнайтед отпада от евротурните, като тимът ще може да се коцентрира върху представянето си във Висшата лига и в местния турнир ФА Къп, където гостува на Уиган Атлетик на 8-ми януари.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ИГРАЧИ срещу ТРЕНЬОР!!! ЕРИК тен ХАГ ИЗПУСНА съблекалнята!":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини