Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Трансферна цел на сър Джим Ратклиф би "обожавала" евентуално преместване на "Олд Трафорд"

Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFanCast
823
Според различни инфомации за продажбата на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф ще придобие 25% дял от акциите на клуба и ще се стреми да поеме контрол най-вече върху спортните решения. Съответно един от първите му ходове се очаква да бъде да назначи спортния директор Пол Мичъл и изглежда, че 42-годишният бивш играч би искал да премести местоработата си в Манчестър.




Журналистът Бен Джейкъбс сподели актуализация за Пол Мичъл и Ман Юнайтед през последните 48 часа, като заяви пред "GiveMeSport", че дългосрочният спортен директор, който е цел на Юнайтед, „би се радвал“ да се премести на "Олд Трафорд", ако Ратклиф и "INEOS" сключат сделка с "Червените дяволи" скоро.

"Той не е единственият кандидат, но е водещият кандидат. Сега той напусна Монако и се върна в Манчестър, така че това може да е идеалният момент за Мичъл да получи следващата си работа", коментира Джейкъбс.

Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е изправен пред наказание заради изтрит пост за Андре Онана
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо може да бъде наказан заради изтрития му пост в социалната мрежа "X" за Андре Онана.

...
Мичъл, който преди това е играл за отбори като Уигън и МК Донс, работи в многобройни роли извън терена за редица клубове през последните 15 години, като по-значимите от тях са Саутхемптън, Тотнъм, РБ Лайпциг и Монако, като в последния си клуб беше спортен директно и впоследствие част от борда на директорите.

„Много проактивен“: Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на Ман Юнайтед срещу Шефилд Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на клуба с 2-1 във Висшата лига над Шефилд Юнайтед в събота вечерта.

...
Пол Мичъл има много футболен опит в редица роли и дори беше свързван с преместване в Саудитска Арабия, така че ако от Манчестър Юнайтед успеят да осигурят услугите му, това може да се окаже едно добро решение от страна на сър Джим Ратклиф и "INEOS".

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 1-0 Копенхаген

ГЛЕДАЙ #ФЕНРЕАКЦИЯ-та - "АНДРЕ ОНАНА и ХАРИ МАГУАЙЪР ГЕРОИ | Манчестър Юнайтед 1-0 ФК Копенхаген" отдолу:
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини