Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Треньорът на младежкия отбор на Манчестър Юнайтед Том Хъдълстоун вярва, че Ерик тен Хаг все още е правилният човек за поста

Автор: tribunamanunited
549
Треньорът на юношите на Манчестър Юнайтед - Том Хъдълстоун, защити критикувания мениджър на първия тим Ерик тен Хаг.

Карим Бензема обмисля опции за трансфер през януари на фона на спекулациите за Манчестър Юнайтед и Челси
Бившият нападател на Реал Мадрид Карим Бензема вкара 15 гола в 24 мача за Ал Итихад след грандиозния си трансфер, но изпитва трудности да се установи в новата си среда.

...
Говорейки пред "TalkSPORT", 37-годишният играч заяви, че „клубът е на прав път“.


Бившият английски национал се присъедини към клуба с изненадващ трансфер през 2022 г., играейки за отбора до 21 години, а също и изпълнявайки функцията на треньор на тима.

11.19.2024Tom.webp
Том Хъдълстоун в игра за отбора до 21 г. на Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Говорейки в радио шоуто, англичанинът твърди, че мениджърът е изпитвал трудности поради сериозните контузии, с които се е сблъскал неговият отбор, и със сигурност трябва да му се даде повече време: „знам, че позицията в лигата не е там, където клубът иска да бъде, но мисля, че нещата вървят по правилната траектория".

Хъдълстоун твърди още, че резултатите от миналата година показват, че мениджърът има „добри идеи“ и че „играчите ги приемат“.

Документи на Манчестър Юнайтед показват колко близо е бил шейх Джасим до закупуването на клуба от Глейзърс
Шейх Джасим се изправи срещу сър Джим Ратклиф, за да се опита да закупи Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър, но катарският банкер претърпя неуспех и се оттегли от процеса.

...
„За големи периоди от сезона Ман Юнайтед нямаше най-силната си защитна четворка от миналия сезон, а [Мейсън] Маунт и Каземиро също липсваха, Антони [също] липсваше. Реално имате шест или седем играчи, които при всички положения биха били в стартовите единадесет. Но това не се взима под внимание, ако резултатите не вървят добре", коментира още треньорът на младежите.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "РАВЕН с ВКУС на ЗАГУБА | Манчестър Юнайтед 2-2 Тотнъм Хотспър | ФЕН РЕАКЦИЯ":



Бившият мениджър на Аякс беше критикуван от много експерти за разточителните си разходи, но Хъдълстоун смята, че мениджърът всъщност се нуждае от повече време, за да види най-доброто от новите си попълнения в отбора: „мисля, че момчетата приемат идеите на мениджъра и е необходимо търпение.. ще бъде интересно да видим как и кога той ще има напълно здрав отбор, включващ новите попълнения.“

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Очевидно Тен Хаг все още има подкрепата на своите подопечни, но това, което ще има много по-голямо значение за него, е какво ще мислят новите собственици от "INEOS" в края на текущата кампания, като нидерландецът ще се надява да е направил достатъчно, за да спаси работата си в края на сезона.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 МАЧ АНАЛИЗ | Манчестър Юнайтед 2-2 Тотнъм Хотспър":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини