Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ужасната статистика, която подсказва защо Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи за Манчестър Юнайтед

Нападателят за £72 милиона все още не е отбелязал гол в първите си 12 мача във Висшата лига
Автор: tribunamanunited
762
Появи се показателна статистика, която би могла да обясни защо лятното попълнение на Манчестър Юнайтед за £72 милиона Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи голове за тима от "Олд Трафорд".

Нападател с 16 гола през сезона потвърди, че иска да се присъедини към Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед продължава да желае да привлече нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд.

Според доклад на "Футбол Инсайдър" "Червените дяволи" вече са предложили около трима играчи като част от замяната за 20-годишния нападател по време на ...
Червените дяволи привлякоха Хьойлунд, след като Кристиано Роналдо напусна клуба през миналия сезон, като датчанинът отбеляза пет гола в груповата фаза на Шампионската лига, въпреки че Юнайтед отпадна от Европа.


Въпреки това той все още не се е разписал във Висшата лига, което буди известни притеснения за това дали нападателят ще може да се аклиматизира към условията в първенството на Англия.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Според "Opta" Хьойлунд е на дъното в списъка на основните нападатели, когато става въпрос за получаване на добри пасове от своите съотборници през този сезон. В 12-те си участия във Висшата лига датчанинът е получил пасове от играчите на Юнайтед по-малко от 150 пъти.

121623stat.webp
Статистика от "Opta" ( Източник снимка- Opta)


Таблицата на "Opta" също разкрива, че единственият друг нападател, получил по-малко от 150 паса, е съотборникът на Хьойлунд в Юнайтед Антони Марсиал. Французинът има само един гол в лигата през 2023-24 г.

Играч за £34 милиона предпочита да се присъедини към Арсенал пред Манчестър Юнайтед
Арсенал на Микел Артета и Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг искат да подпишат с Джереми Фримпонг от Байер Леверкузен.

...
За сравнение, Хюн-Мин Сон от Тотнъм е начело на класацията с близо 400 подавания, почти три пъти повече от Хьойлунд. Южнокорейската звезда има 10 гола през този сезон, играейки в предни позиции за отбора на Анге Постекоглу.

Sportingwin banner
Пръстът на вината за липсата на голове е насочен към Хьойлунд на моменти, но цифрите показват, че той се нуждае от повече помощ от хората около него.

121623Ras.webp
Расмус Хьойлунд все още търси първото си попадение във Висшата лига ( Източник снимка- Getty )


Хьойлунд беше видимо разочарован по време на загубата на Юнайтед с 3-0 срещу Борнемут през миналия уикенд, когато крайният защитник Диого Далот предпочете да стреля от малък ъгъл, вместо да върне топката към нападателя.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-1 Байерн Мюнхен

Хьойлунд вероятно отново ще води атаката на Юнайтед срещу Ливърпул в неделя и със сигурност ще се нуждае от много по-добри подавания, ако хората на Тен Хаг искат да вземат нещо от този мач и да започнат да обръщат посоката на развитие на сезона си.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Ливърпул - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АУТ ОТ ЕВРОПА | Манчестър Юнайтед 0-1 Байерн Мюнхен":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини