Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Уволнението на Ерик тен Хаг е „неизбежно“, твърди испанско издание

Нидерландският мениджър вече е с „един крак извън“ Манчестър Юнайтед
Автор: tribunamanunited
802
Ерик тен Хаг е „с един крак извън“ Манчестър Юнайтед след равенството 1-1 срещу Брентфорд във Висшата лига в събота, твърди испанският уебсайт Fichajes и настоява, че работата му на "Олд Трафорд" „е в опасност“.

„Не искам да наливам масло в огъня“ – мнението на Джуд Белингам за звездата на Ман Юнайтед Коби Мейну
Суперзвездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се опита да смекчи очакванията към младия играч на Манчестър Юнайтед Коби Мейну, след като 18-годишният халф показа отлично представяне при дебюта си за първия отбор на Англия.

...


Търпението на Сър Джим Ратклиф и на борда на Манчестър Юнайтед към Тен Хаг „изглежда достига своя предел“, като Роберто де Зерби от Брайтън и националния селекционер на Англия Гарет Саутгейт са „възможни наследници“ на нидерландеца.

422024E.webp
Бъдещето на Тен Хаг на "Олд Трафорд" е под въпрос ( Източник снимка- Getty )


Замяната на Тен Хаг през лятото на този етап изглежда „неизбежна“ според изданието, като бордът на Манчестър Юнайтед трябва да вземе „решаващо решение, което може да предефинира посоката на клуба“.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Брентфорд 1-1 Манчестър Юнайтед 30.03.2024

На Манчестър Юнайтед предстоят тежко гостуване на Челси в четвъртък и решаващо домакинство на Ливърпул в неделя, като от изходът на тези два мача ще зависи до голямата степен и бъдещето на Ерик тен Хаг на "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ИГРАЧИТЕ или ТЕН ХАГ са виновни??? | БРЕНТФОРД 1-1 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини