Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

В Манчестър Юнайтед обсъждат назначаването на Греъм Потър след тайната среща с Дан Ашуърт

Автор: tribunamanunited
784
Мениджърите, които не са заети в момента с други клубове и които биха могли да представляват интерес за ръководството на Манчестър Юнайтед през това лято, включват имената на Греъм Потър, Томас Тухел, Хулен Лопетеги, Ханси Флик и Антонио Конте.

От Ювентус са готови да се разделят с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед демонстрират сериозен интерес
Според съобщенията в Италия Юве е готов да се раздели с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед предложат сериозна оферта през следващия трансферен прозорец.

...
От друга страна, мениджърите, които все още работят, но са считани като потенциални заместници на Тен Хаг, включват Гарет Саутгейт от Англия, Роберто де Дзерби от Брайтън, Тиаго Мота от Болоня, Рубен Аморим от Спортинг Лисабон и Мичел от Жирона.

4242024DM.webp
Мичел е мениджър на сензацията в Испания - Жирона ( Източник снимка- Getty )


Десет интересни имена, десет различни стила, но никой от тях не е гаранция за успех.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед от Висшата лига???

Новият технически директор Джейсън Уилкокс ще има голяма дума при вземането на решение за бъдещето на Ерик тен Хаг, като това включва проучвания за това дали той може да се вмести в бъдещата философия.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец.

"Червените дяволи" потвърдиха назначаването на Уилкокс за технически директор в...


Новата задкулисна ръководна група, създадена от "INEOS", има предвид специфичен начин за организиране на отбор и формулиране на стил на игра, като те трябва да решат много скоро дали нидерландския мениджър отговаря на тези изисквания.

Предчувствието сред някои източници е, че ръководните кадри в Юнайтед смятат, че няма смисъл Тен Хаг да продължава след този сезон, но те напълно осъзнават, че следващият мениджър, който и да е той, ще бъде изправен пред нов натиск и очаквания, които трудно ще бъдат изпълнени.

И клубът е решен да не претърпи ново провалено назначение.

Тухел, Потър и Саутгейт



Тухел напуска Байерн Мюнхен в края на този сезон и може би е най-опитният кандидат за следващ мениджър на Ман Юнайтед. Неговите качества и тактически умения, доказани най-вече в Шампионската лига, биха донесли ниво на увереност, което малко други мениджъри биха могли да предложат.

И все пак начинът на неговото напускане както в Челси, така и в Байерн също добавя елемент на съмнение дали неговият подход и личността му са подходящи за настройката, която Юнайтед прилага.

4242024DMT.webp
Томас Тухел е вариант за Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Греъм Потър, бившият мениджър на Брайтън и Челси, е много харесван от някои от новите фигури в новата структура на "Олд Трафорд". Наскоро дори се говореше, че той е имал тайна среща с Дан Ашуърт - човекът, който чака да влезе като нов спортен директор на Юнайтед. Ако Манчестър Юнайтед смени Ерик тен Хаг, тогава кандидатурата на Греъм Потър ще бъде сериозно обмислена.

4242024D.webp
Дан Ашуърт харесва Греъм Потър ( Източник снимка- Getty )


Гарет Саутгейт също има добри отношения с управленските кръгове в Юнайтед, а сър Дейв Брейлсфорд - ключов глас в клуба в ролята му на директор на спорта към INЕOS - е дългогодишен приятел и поддръжник на английския мениджър. Пред Саутгейт има Евро 2024 на хоризонта и Юнайтед не може да губи време в чакане да го назначи, така че това може да е сложен ход освен ако не го посочат като следващ мениджър и след това да изчакат турнирът да приключи.

Де Дзерби се смята за подходящ мениджър за Манчестър Юнайтед



Роберто де Дзерби от Брайтън е потенциално постижимо назначение благодарение на клаузата за освобождаване в договора му и се смята, че той търси стъпка напред. Манчестър Юнайтед най-вероятно ще предпочете да назначи по-скоро старши треньор, а не мениджър, а Де Дзерби е много силен тактик с добро разбиране на вариациите в системите на игра, което е много впечатляващо.

Позиционните настройки на Тен Хаг са един от аспектите, които Уилкокс обмисля внимателно, а Роберто де Дзерби се очаква да пасне на пресиращия стил, който новото ръководство на Ман Юнайтед може да се опита да наложи.

Със сигурност обаче новият спортен директор Дан Ашуърт ще има финалната дума за назначаването на нов мениджър, като това се очаква да се случи, след като той самият встъпи в длъжност.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "СТАНАХМЕ за РЕЗИЛ | КОВЪНТРИ СИТИ 3- 3 (2-4) МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини