Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Винсент Компани изтъкна една „качествена“ звезда на Манчестър Юнайтед след победата над Бърнли

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1522
Мениджърът на Бърнли Винсент Компани остана много разочарован след гола на „качествен играч от Висшата лига“ по време на вдъхновената от Бруно Фернандеш победа на Манчестър Юнайтед на Търф Мур в събота вечер.




Ударът на португалеца представляваше повече от приемливо наподобяване на онзи гол на Робин ван Перси, когато нидерландецът стреля от воле в далечния ъгъл във вратата на Астън Вила, а Джони Евънс беше в ролята на Уейн Рууни с перфектен пас от дълбочина.

Серхио Регилон се бори със заболяване, докато игра за Ман Юнайтед по време над победата на Бърнли с 1-0
Серхио Регилон показа истински характер, за да се пребори с болестта, от която страдаше в последните дни, докато Ман Юнайтед победи Бърнли с 1-0.

...


„Това беше пас от дълбочина и той (Бруно) го завърши с първото докосване“, въздъхна Компани пред "Burnley Express". „Работим много върху този тип моменти, така че ще трябва да работим още повече върху това. Определено не сме щастливи от тази ситуация", продължи бившият капитан на Манчестър Сити.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Бърнли 0-1 Манчестър Юнайтед

„Но този момент (голът на Фернандеш) е качество на играч от Висшата лига. Бих могъл да кажа „това бих направил (за да го предотвратя“, но те (централните бранители) трябва да се научат.

ЗАБЕЛЯЗАНО: Децата на Бруно Фернандеш празнуват гола му срещу Бърнли
Бруно Фернандеш вкара единствения гол за Ман Юнайтед при победата с 1:0 над Бърнли в събота вечер.

...


Това беше първият гол на Фернандеш от открита игра през този сезон. Преди това португалецът отбеляза онази победна дузпа срещу Нотингам Форест през август.

В следващите два двубоя Манчестър Юнайтед се изправя срещу Кристъл Палас два пъти за пет дни - в Купата на Лигата и във Висшата лига.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

ГЛЕДАЙТЕ последната ФЕНРЕАКЦИЯ след победата над Бърнли в YouTube канала:
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини