Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Висшата лига най-накрая одобри миноритарния дял на сър Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
467
Сър Джим Ратклиф е получил зелена светлина от Висшата лига да поеме ролята на миноритарен инвеститор в Манчестър Юнайтед, според "The Telegraph".

Tийнейджърът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е следян изкъсо от Реал Мадрид и ПСЖ
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е желан от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид на фона на твърденията, че неговите агенти имат план за бъдещето му.

...


Британският милиардер се съгласи да закупи 25% дял в клуба преди Коледа миналата година, но се очакваше, че одобрението ще отнеме няколко седмици.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед 11.2.2024

Самият Ратклиф разкри, че сделката може да бъде ратифицирана от Висшата лига до средата на февруари и вече е само въпрос на време той да поеме контрола над спортните дела в Манчестър Юнайтед.

2.13.2024Sir.webp
Сър Джим Ратклиф ще поеме контрола в Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Според "The Telegraph" Ратклиф е преминал успешно "теста на Висшата лига за директорите и собствениците" на клубовете за своя дял от 25 процента и сделката ще бъде формално завършена до дни.

Манчестър Юнайтед повика 16-годишно дете чудо за тренировка на първия отбор
Манчестър Юнайтед включи обещаващия млад защитник Хари Амас в тренировка на първия отбор в сряда.

...
От Футболната асоциация ще разпишат окончателно документацията, след като Ратклиф удължи формалната си оферта за покупка до края на тази седмица. Официалното изявлението на Висшата лига се очаква да бъде през следващата седмица.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":



Семейство Глейзър в крайна сметка се съгласиха на сделка за миноритарен дял с Ратклиф. Като част от споразумението 71-годишният милиардер и неговата компания "INEOS" ще имат контрол върху футболните операции.

Те също така ще отговарят за набирането на персонал, като например се очвака скоро да назначат нов спортен директор, а също така от "INEOS" имат планове за преустройство на "Олд Трафорд" или за изграждане на нов стадион наблизо.

Манчестър Юнайтед повика 16-годишно дете чудо за тренировка на първия отбор
Манчестър Юнайтед включи обещаващия млад защитник Хари Амас в тренировка на първия отбор в сряда.

...


Феновете на Манчестър Юнайтед няма как да не бъдат доволни, че сагата с продажбата на клуба вече наближава своя край, като надеждите са, че Ратклиф ще инжектира лични средства в клуба веднъж след като влизането му във владение стане официално.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "В БОРБАТА за ТОП 4 СМЕ | Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини