Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

„Звездното момче“: Бруно Фернандеш с похвали за детето-чудо на Манчестър Юнайтед Коби Мейну

Автор: tribunamanunited
Източник: ManUnitedNews
559
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш описа Коби Мейну като „звездно момче“ преди двубоя на клуба от груповата фаза на Шампионската лига срещу Копенхаген тази вечер.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Копенхаген от Шампионска лига???

"Червените дяволи" набраха инерция с две поредни победи във Висшата лига. Те не бяха убедителни и в двата мача, но успяха да спечелят важни шест точки в борбата си да се завърнат към челните позиции в таблицата.

Ерик тен Хаг вече е „много щастлив“ с „невероятния“ Расмус Хьойлунд в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е доволен от представянето на Расмус Хьойлунд въпреки липсата на голове във Висшата лига за датския нападател.

...
Клубът ще търси трета поредна победа във всички турнири срещу Копенхаген у дома. Тимът на Юнайтед все още не е спечелил точка в Шампионската лига след две поражения от Байерн Мюнхен и Галатасарай.


Преди мача Бруно Фернандеш похвали младия Коби Мейну в Instagram, наричайки го "Звездно момче". Младата надежда вече е напълно възстановен от контузията, получена по време на предсезонната подготовка срещу Реал Мадрид в Съединените щати.

102423Stin.webp
( Източник снимка- Bruno Fernandes Instagram )
Въпреки това английският полузащитник едва ли ще започне срещу Копенхаген тази вечер, но може да излезе на терена през второто полувреме, ако Юнайтед се окаже в удобна позиция с преднина от два или три гола.

От Манчестър Юнайтед обмислят потенциален ход за Марк Гехи през лятото
Манчестър Юнайтед се интересува от възможното привличане на централния защитник на Кристъл Палас Марк Гехи през 2024 г., твърди "Football Insider".

...


ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ПОБЕДА за сър БОБИ ЧАРЛТЪН | Шефилд Юнайтед 1- 2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини