Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Златан Ибрахимович размаха пръст на Ерик тен Хаг и призовава Манчестър Юнайтед да обмисли бъдещето му

Автор: tribunamanunited
Източник: Mirror
1007
Ерик тен Хаг изживява ужасно начало на сезона във Висшата лига, като Манчестър Юнайтед загуби четири от първите си седем мача в първенството, което доведе до това, че Златан Ибрахимович постави под въпрос бъдещето на мениджъра на "Червените дяволи".

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Галатасарай от Шампионска лига???

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович постави под въпрос бъдещето на Ерик тен Хаг на "Олд Трафорд" на фона на ескалиращата криза в клуба.

В последните седмици Юнайтед се срина до най-лошия си старт във Висшата лига, с четири поражения в първите си седем мача. "Червените" дяволи също загубиха първия си мач от Шампионската лига за сезона като гост на Байерн Мюнхен преди две седмици.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се оказа прав за Мейсън Грийнууд след важно клубно решение
Трудностите на Манчестър Юнайтед пред вратата през миналия сезон (като изключим головете на Маркъс Рашфорд) накараха Ерик тен Хаг да даде приоритет на привличането на нападател през летния трансферен прозорец. Но проблемите на нидерландеца с головете...


Преди да пристигне на "Олд Трафорд", Тен Хаг прекара пет години начело на Аякс, като спечели три титли от Ередивизи и две Купи на страната. Но въпреки че има тези сериозни успехи зад гърба си, Ибрахимович се притеснява, че нидерландецът не е точния човек за Юнайтед.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-1 Кристъл Палас

Бившият нападател спечели Лига Европа и Купата на Лигата по време на престоя си с "Червените дяволи". А сега той се тревожи, че Тен Хаг не е в състояние да се справи с отбор съставен от суперзвезди, а не основно с млади таланти, с които имаше работа в Аякс.

„Идването от Аякс в Юнайтед, както направи той, е голяма разлика – бил съм и в двата клуба. Имате различен вид дисциплина. Аякс е клуб с таланти. Те имат най-добрите таланти. Те нямат големи звезди", каза Ибрахимович пред TalkTV.

Манчестър Юнайтед има тийнейджър „магьосник на крилото“, който може да е по-добър от Гарначо
Развитието на вълнуващи млади таланти е нещо, което просто е вкоренено в ДНК-то на Манчестър Юнайтед, с бляскавата история на клуба и феновете станали свидетели на емблематичните "Бъзби Бейбс" и прочутия "Клас `92".

В по-нови времена блестящ...


Шведската легенда настоя, че Юнайтед „трябва да печели“ и че Тен Хаг е в плен между осигуряването на незабавен успех и създаването на дългосрочен проект. Това го накара да призова шефовете на клуба да започнат да обмислят дали холандецът е правилният човек за поста:

10323Ibr.webp
( Източник снимка- Getty )
„Юнайтед трябва да печелят, те трябва да спечелят всяка титла, за която играят. Сега те са доминирани от съседите си от Манчестър Сити и там ситуацията е напълно различна. Всеки носи отговорност да изпълни изискванията (към него)“, добави той.

Предстои да видим дали Ерик тен Хаг ще успее да намери баланса между това да развива проекта си дългосрочно, но и да печели на терена, за да носи радост на феновете на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "СРАМНА ЗАГУБА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0-1 Кристъл ПАЛАС | Висша лига | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини