Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Звезда на Манчестър Юнайтед, сравняван с Меси и Марадона, вече е небелязан за продажба от сър Джим Ратклиф

Автор: tribunamanunited
1656
Усещането около Манчестър Юнайтед през последното десетилетие е, че лошите трансфери на клуба са основната причина отборът да не се представя на желаното ниво нито във Висшата лига, нито в европейските турнири.

Финансовата ситуация на Барселона може да промени летните трансферни планове на Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед е изправен пред предизвикателен летен трансферен прозорец, но вратата е отворена за една потенциална сделка, която очевидно би подсилила тима на Ерик тен Хаг.

...


Един от привлечените от Ерик тен Хаг футболисти, който блестеше при дебюта си, към момента не отговаря на очакванията, а още по-малко на трансферната сума платена за него.




Логично е да се предположи, че ако бившият мениджър на Аякс Тен Хаг не беше назначен за треньор на Манчестър Юнайтед, шансовете Антони да подпише с клуба биха били незначителни.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Лутън Таун - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Преди трансфера си за £86 милиона във Висшата лига, бразилското крило блестеше в Ередивизи и в Шампионската лига със своя ослепителен дрибъл, огнен характер и изключителна увереност, което накара селекционера на националния отбор на Бразилия Тите да каже, че Антони „има характеристиките на Неймар.”

Тен Хаг трябва да се откаже от бразилеца Антони, който записа оценка 2/10 и направи 2 пропуска срещу Уулвс
Манчестър Юнайтед се изкачи до седмо място във Висшата лига, след като спечели важни три точки при гостуването на Улвърхемптън Уондърърс.

...


При дебюта си за Юнайтед срещу Арсенал, при победата с 3-1 на "Олд Трафорд", Антони откри резултата чрез клиничен завършек, като драматичното му празнуване на гола го превърна в незабавен хит сред феновете.

След това крилото успя да стане първият играч на Юнайтед, отбелязал в първите си три мача от Висшата лига, вкарвайки срещу Манчестър Сити и Евертън. След това постижение бившият играч на "Червените дяволи" Уес Браун дори коментира за Антони, че „той е като Меси и Марадона“ по отношение на неговата магическа „пръчка“ на левия крак.

Рой Кийн даде присъдата си за крилото на Манчестър Юнайтед Антони, след като беше доста „критичен“ в миналото
23-годишният бразилец се представи страхотно в неделя, когато Червените дяволи победиха застрашения от изпадане Нотингам Форест с 2-0, за да увеличат надеждите си за класиране в Шампионската лига.

Антони откри резултата, след удар на Антони ...


Кампанията на Антони 2023/34



През остатъка от предишния сезон Антони отбеляза още пет гола и направи три асистенции, като формата му спадна постепенно с напредването на сезона.

21624An2.webp
Формата на Антони спадна драстично ( Източник снимка- Getty )


По време на предсезонната подготовка бразилецът изглеждаше свеж и остър, особено впечатляващ срещу Борусия Дортмунд и Ланс, записвайки два гола и асистенция. Въпреки това, той не успя да пренесе тези обещаващи изпълнения във Висшата лига.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед 11.2.2024

Крилото вече има 19 изиграни мача в лигата през този сезон, записвайки абсолютно нулева резултатност, като представянето му е изключително разочароващо както за мениджъра му, така и за феновете.

Единственият му принос за гол в 25 мача беше срещу отбора от Втора лига Нюпорт Каунти за Купата на Англия, където той успя да вкара гол и записа асистенция.

Това беше и последният мач като титуляр на Антони, като той започна от пейката през всичките последни три двубоя на Юнайтед. Това, което трябва да тревожи най-много 23-годишния футболист, е формата на Алехандро Гарначо, който играе на поста на бразилеца отдясно, отбелязвайки два гола срещу Уест Хем Юнайтед и предлагайки много повече заплаха за противниковите отбори.

21624An3.webp
Гарначо вкара 2 гола на Уест Хем ( Източник снимка- Getty )


Редно е да се каже, че е трудно да се види как Антони ще преобърне кариерата си на "Олд Трафорд" особено след като се твърди, че Манчестър Юнайтед иска да подпише с ново дясно крило през лятото и сър Джим Ратклиф е готов да остави бразилеца да напусне в края на сезона.

21624An.webp
Сър Джим може да пусне Антони да си ходи ( Източник снимка- Getty )


За съжаление, както изглежда, мечтаният старт на престоя му в Манчестър Юнайтед най-вероятно ще бъде върхът в кариерата на Антони с баджа на "Червените дяволи" на гърдите му.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "В БОРБАТА за ТОП 4 СМЕ | Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини