Имейлът беше копиран успешно!

РЕАКЦИИ

Звездите на Манчестър Юнайтед взимат участие по казуса Джейдън Санчо и Ерик тен Хаг

Автор: tribunamanunited
Източник: Mirror
1135
Съотборниците на Джейдън Санчо от Манчестър Юнайтед го призоваха да се извини и да прекрати враждата си с мениджъра Ерик тен Хаг.

Колегите на Санчо от Юнайтед, включително триото от Англия Маркъс Рашфорд, Хари Магуайър и Люк Шоу, са го помолили да преглътне гордостта си и да се извини на Тен Хаг. Играчите са на мнение, че може да има само един победител в продължаващата му битка с треньора и посъветваха звездата за £73 милиона да отстъпи, за да може да започне да играе отново.

Манчестър Юнайтед изпусна играч за 12 милиона паунда под ръководството на Оле Гунар Солскяер
От Манчестър Юнайтед може би все още съжаляват, че пропуснаха шанса да привлекат Киърън Трипиър, докато Оле Гунар Солскяер все още беше начело. Английският национал е един от най-постоянните играчи на Нюкасъл Юнайтед и той потвърди важността си за от...


Санчо тренира сам с хора от фитнес щаба на Юнайтед, откакто обвини Тен Хаг, че е излъгал за причината за изключването му от отбора, който се изправи срещу Арсенал по-рано през този месец. След като Тен Хаг заяви, че Санчо е бил оставен извън тима поради лошо представяне на тренировките, 23-годишният играч се обърна към социалните медии, което представляваше пряко предизвикателство към авторитета на мениджъра на Юнайтед.

Съотборниците на Санчо вече се включиха в казуса, като източник, близък до играчите, съобщи следното: „Съотборниците на Джейдън му казваха да отстъпи и да се извини на боса. Искат той да се извини. Те му симпатизират и заради начина, по който се чувства, но признават, че е премината границата с това, което публикува.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

Тен Хаг отговори на публикацията в социалните медии, като го изгони от тренировките на тима и наскоро стана ясно, че Санчо е бил лишен от достъп до всички съоръжения на първия отбор – включително трапезарията на отбора. Освен че трябва да тренира с юношите на Юнайтед, Санчо е изгонен от използването на всички съоръжения на първия отбор в тренировъчната база на клуба Карингтън.




Това включва най-модерните заведения за хранене, използвани от първия отбор, като Санчо беше принуден да се храни заедно с играчи от академията. Говори се, че младият англичанин е недоволен от затрудненото си положение, но отказа да се извини на Тен Хаг, въпреки че изтри противоречивата публикация в социалните медии.

Играч на Манчестър Юнайтед, замесен в
Играч на Манчестър Юнайтед, който преди време участва в яростен скандал със съотборник, е бил забелязан на тренировка преди срещата на клуба с Кристъл Палас за Купата на Лигата.

...


Източници от клуба признават, че ситуацията между Санчо и Тен Хаг е стигнала до „задънена улица“, като няма връщане назад за играча, докато не реши да се извини на шефа си. Известно е, че Джейдън е закъснявал за тренировка на няколко пъти, като провокативната публикация на играча в социалните медии се смята за последната капка, която е преляла чашата за Ерик тен Хаг.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО - "СКАНДАЛЪТ | ДЖЕЙДЪН САНЧО срещу Ерик тен Хаг":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини