Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Амад Диало е "избрал предпочитания си клуб", ако напусне Манчестър Юнайтед през това лято

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
845
Звездата на Манчестър Юнайтед Амад Диало назова следващата си предпочитана дестинация, ако отново напусне Олд Трафорд под наем през това лято.

Котдивоарецът прекара сезон 2022/23 в Съндърланд от Чемпиъншип, отбелязвайки 13 гола, за да помогне на "Черните котки" да достигнат до плейофите.

Манчестър Юнайтед
Арсенал изглеждаше като фаворит за подписа на Райс това лято, но досега видяхме две оферти, отхвърлени от Уест Хем Юнайтед.

...
Амад дори отбеляза гол в първия полуфинален мач от плейофите, който Съндърланд спечели с 2-1 срещу Лутън, но отборът на Тони Моубрей претърпя поражение във втория мач на Кенилуърт Роуд и пропусна пътуване до Уембли.

През миналия месец нападателят отговори на пост в Instagram, в който се твърдеше, че той има желание да се завърне на "Стейдиъм ъф Лайт", с емотикон "ръкостискане".

Sportingwin banner
Но конкуренцията за подписа му ще бъде ожесточена, като Football Transfers твърди, че отборите от Висшата лига Бърнли, Евертън и Уест Хем, както и шампионът на Ередивизи - Фейенорд, се интересуват от наем на футболиста.

Манчестър Юнайтед
Босът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се надяваше да привлече Маунт на Олд Трафорд, след като стана ясно, че той иска да напусне Челси.

...
И сега стана известна неговата предпочитана дестинация.

Според Фабрицио Романо, Амад предпочита да се присъедини отново към Съндърланд за още един сезон във второто ниво на английския футбол, ако отново напусне Юнайтед под наем.

Романо написа в Twitter: „Бъдещето на Амад Диало все още е отворено. Ман Юнайтед ще вземе окончателно решение за Амад през следващите седмици, като той се надява на шанс за първия отбор, но висчко зависи от Тен Хаг.“

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
В същото време Manchester Evening News твърди, че нападателят, заедно с левия бек Алваро Фернандес и халфа Ханибал Мейбри - които имаха успешни периоди под наем съответно в Престън Норт Енд и Бирмингам, ще получат възможности да се докажат пред Ерик тен Хаг в предсезонната подготовка.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ТРАНСФЕРИТЕ в ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ?!? Мейсън Маунт, Деклан Райс, Адриен Рабио, Жоао Палиня, Мойзес Кайседо" отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини