Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед обмисля да отнеме Деклан Райс от Арсенал, като предложи двама играчи и пари

Автор: tribunamanunited
Източник: The Sun
740
Арсенал изглеждаше като фаворит за подписа на Райс това лято, но досега видяхме две оферти, отхвърлени от Уест Хем Юнайтед.


Неуспехът на "Aртилеристите" да покрият оценката на Уест Хем от £100 милиона ще отвори вратата за други клубове.

Манчестър Юнайтед
Според уважавания журналист Фабрицио Романо, защитникът на Монако Аксел Дисази би бил много развълнуван да се присъедини към Манчестър Юнайтед през това лято.

...
И според The Telegraph Манчестър Юнайтед обмислят интересен ход.

Клубът обаче също няма да плати желаната от Уест Хем цена, като вместо това предлагат сделка от типа "играч плюс пари".

Sportingwin banner
Съобщава се, че такъв ход ще включва или Хари Магуайър, или Скот Мактоминей, като и двамата са спрягани за продажба на "Олд Трафорд".

Смята се обаче, че заплатата на Магуайър е потенциален проблем, докато не е ясно дали Мактоминей иска да се присъедини към "Чуковете".

Интересът на Юнайтед към потенциална сделка за размяна идва, след като втората оферта на Арсенал за Райс беше отхвърлена във вторник.

Манчестър Юнайтед
Босът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се надяваше да привлече Маунт на Олд Трафорд, след като стана ясно, че той иска да напусне Челси.

...
Твърди се, че предложената сума е била на обща стойност £90 милиона, състояща се от £75 милиона плюс £15 милиона в добавки, разпределени за пет години.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
Въпреки отхвърлянето на офертата, Арсенал все още се надява да привлече младия англичанин, като личните условия не са проблем и се очаква да се върнат на масата на преговорите с трета оферта в най-кратък срок.

Говори се също, че Манчестър Сити е възможна дестинация за Райс, но от клуба все още не са направили официално запитване за играча.
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини