Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Романо: Аксел Дисази ще бъде много развълнуван да се присъедини към Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: FootballTalk
529
Според уважавания журналист Фабрицио Романо, защитникът на Монако Аксел Дисази би бил много развълнуван да се присъедини към Манчестър Юнайтед през това лято.




Юнайтед проучва възможността да привлече нов централен защитник през трансферния прозорец, а Дисази е един от тези, които са свързвани с потенциален трансфер на Олд Трафорд.

Манчестър Юнайтед
The Guardian съобщава, че надпреварата за звездата на Интер Андре Онана е между Манчестър Юнайтед и Челси.

...
По-рано този месец беше съобщено, че французинът иска да премине в Юнайтед и, говорейки пред GIVEMESPORT, Романо потвърди, че 25-годишният играч е „наистина развълнуван“ да осъществи този трансфер.

Sportingwin banner
Юнайтед се надяваха да подпишат със звездата на Наполи Ким Мин-Дже през последните няколко седмици, но те вече не са в първа позиция да го направят, тъй като Байерн Мюнхен влезе много рязко в процеса по преследването на подписа му.

Манчестър Юнайтед
Според немското издание Kicker Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на Джеръми Фримпонг от Байер Леверкузен през лятото.

...
От немския гранд са близо до споразумение за личните условия с централния защитник, преди да активират освобождаващата му клауза през следващия месец. Това може да измести фокуса на Юнайтед към Дисази.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
Фрабрицио Романо заяви, че вече е осъществен контакт между играча и Манчестър Юнайтед и клубът може да започне преговори с Монако за трансфер, ако загуби битката за Ким Мин-Дже.

Дисази е играч с подобни качества като корееца. Той е мощен централен защитник, със силно присъствие във въздуха и би бил качествено допълнение, което да осигури конкуренция в отбора на Тен Хаг.

Французинът няма същата способност за игра с топката като Мин-Дже, но върши работата си ефективно в сърцето на отбранителната линия. Срещу сума от £43 милиона паунда, той би бил добро попълнение в защитата на Юнайтед.

Тъй като в договора на Дисази няма клауза за освобождаване, Юнайтед може да играе играта на изчакване. От клуба биха могли да се съсредоточат върху подписването с него чак след като постигнат основните си трансферни цели.

Централен нападател и полузащитник са приоритетите за Юнайтед през това лято. След укрепването на тези две позции, те биха могли да посветят усилията си върху преследването на Дисази.

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини