Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед и Челси се борят за подписа на Андре Онана от Интер

Автор: tribunamanunited
Източник: The Guardian
353
The Guardian съобщава, че надпреварата за звездата на Интер Андре Онана е между Манчестър Юнайтед и Челси.


27-годишният камерунски вратар блесна в дебютния си сезон с "нерадзурите", след като се присъедини със свободен трансфер през миналото лято. Той бързо измести Самир Ханданович като нов номер едно за Симоне Индзаги и не разочарова между гредите.

Манчестър Юнайтед
Според немското издание Kicker Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на Джеръми Фримпонг от Байер Леверкузен през лятото.

...
Онана се открои в похода на Интер до финала на Шампионската лига, играейки всяка налична минута на европейската сцена, като впечатляваше както с топка в краката си, така и с уменията си да спасява удари.

Sportingwin banner
Според The Guardian Манчестър Юнайтед търси нов вратар, който да замени Давид де Хеа, и клубът е решен да се състезава с Челси за Онана, който може да бъде продаден от Интер само една година след привличането си, но срещу голяма печалба за "нерадзурите".

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
От Интер са наясно, че може да загубят 27-годишния играч през това лято, така че вече са небелязали потенциални цели в лицето на Давид Рая от Брентфорд като възможен заместник. Гулиелмо Викарио от Емполи също е свързван с преместване в Ломбардия.

Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед преследва сделка за Мейсън Маунт и това не е интерес, който се е развил за една нощ.

...
Челси вече е в близък контакт с Интер по отношение на Онана, като двата клуба са в активен диалог по темата Ромелу Лукаку.

От Интер очакват и други оферти за своя играч, като от Тотнъм също следят камерунския вратар.

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини