Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед се интересува от привличането на десен бек от Германия

Ерик тен Хаг иска да привлече още един нидерландец в състава си
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballTalk
502
Според немското издание Kicker Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на Джеръми Фримпонг от Байер Леверкузен през лятото.


Холандският десен бек беше брилянтен за Леверкузен през миналия сезон, но планира да продължи в друг клуб през това лято, след като отказа да подпише нов договор след юни 2025 г.

Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед преследва сделка за Мейсън Маунт и това не е интерес, който се е развил за една нощ.

...
Според Kicker 22-годишният играч би предпочел да се завърне в Обединеното кралство, след като е завършил младежката академия на Манчестър Сити, преди да пробие в Селтик.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- ANGUS JOHNSTON )
Фримпонг натрупа 9 гола и 11 асистенции в 48 мача за Леверкузен през миналия сезон, като Ерик тен Хаг със сигурност харесва атакуващите качества на десния защитник.

Sportingwin banner
В момента от Ман Юнайтед наблюдават прогреса на играча, но се съобщава, че трябва да направят оферта от над 30 милиона евро, за да убедят Леверкузен да го продаде.

По-големият проблем за подобен трансфер обаче е фактът, че Диого Далот вече подписа нов дългосрочен договор с Юнайтед до юни, 2028 г.

От друга страна, Тен Хаг не можа да скрие възхищението си от Аарън Уан-Бисака след огромното му подобрение под негово ръководство и това поражда съмнение отнносно сериозния интерес на Манчестър Юнайтед към Джеръми Фримпонг.

Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед може да бъде изправен пред много вълнуващ трансферен прозорец, ако шейх Джасим стане новият собственик на клуба.

...
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини