Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Шейх Джасим има три мечтани трансферни цели, след като придобие Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: Express
4078
Манчестър Юнайтед може да бъде изправен пред много вълнуващ трансферен прозорец, ако шейх Джасим стане новият собственик на клуба.

Манчестър Юнайтед
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед ще се радва на най-големия летен трансферен прозорец в своята история, ако катарската група на шейх Джасим бъде посочена като предпочитан кандидат за закупуване на клуба.

...
Шейх Джасим се надява да подпише с три висококачествени френски звезди, ако стане новият собственик на Манчестър Юнайтед. Бившият престолонаследник на Катар има желание да привлече Килиан Мбапе, Едуардо Камавинга и Кингсли Коман, за да подсили отбора на "Червените дяволи" през следващия сезон.

Звездата на Пари Сен Жермен Мбапе се смята за най-голямата трансферна цел на Джасим според германското издание Sport Bild. Договорът на французина изтича през 2024 г. и той наскоро информира ПСЖ, че няма да задейства едногодишното опционално удължаване на настоящия си договор.

Sportingwin banner
В резултат на това ПСЖ може да бъде принуден да го продаде през лятото, за да избегне напускането му безплатно през следващата година. Съобщава се, че бързоногото крило е най-заинтересован да премине в Реал Мадрид, но може да бъде изкушен от привлекателността на футбола във Висшата лига и огромната заплата, която Джасим без съмнение ще предложи на играча.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Facebook )
Според доклада към Мбапе също може да се присъединят двама от съотборниците му за Франция - Камавинга и Коман. И за двамата играчи ще трябва да се плати сериозна цена, като се имат предвид съответните им договори с Реал Мадрид и Байерн Мюнхен, които са до 2027 г.

С ударен ход през изминалата седмица шейх Джасим подаде допълнителна пета оферта за закупуването на Манчестър Юнайтед, включително още по-голям пакет от заплати, и обяви, че няма да участва в допълнителни преговори след миналия петък. Малко след това катарецът промени решението си и отпусна още време на Глейзърс за окончателно решение.

Последните информации от катарски медии, свързани с бащата на шейха, насочват натам, че в най-скоро време Джасим ще бъде обявен за нов собственик на Манчестър Юнайтед, непосредствено след което трансферното лято за клуба ще започне с пълна пара.
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини