Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Тен Хаг е „наясно“ с качествата на звезден халф от шест години и сега най-накрая има шанса да го привлече

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedinFocus
1579
Манчестър Юнайтед преследва сделка за Мейсън Маунт и това не е интерес, който се е развил за една нощ.



Може би няма много фенове на Манчестър Юнайтед, които биха избрали Мейсън Маунт като първа цел за летния трансферен прозорец, но Ерик тен Хаг вече спечели достатъчно кредит през първия си сезон, така че привържениците на Манчестър Юнайтед трябва да се доверяват на преценката му, а Мейсън Маунт е играч, на когото нидерландският специалист е хвърлил око от известно време.

Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед може да обяви своя предпочитан кандидат да поеме контрола над клуба от Глейзърс тази седмица – като шансовете на сър Джим Ратклиф намаляха значително, след като играч на Ница го атакува публично в свое изявление.

...
Сега мениджърът има шанс да вземе халфа през това лято, като The Mail съобщава, че клубът подготвя оферта от £55 милиона паунда за атакуващия халф.

Sportingwin banner
Както при много играчи на Челси, преминали през тяхната академия, Маунт прекара известно време под наем във Витес Арнем в Нидерландия.

В 39 мача за отбора той вкара 14 гола и направи 10 асистенции. Именно тук талантливият младеж успя да хване окото на Ерик тен Хаг.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за финала Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед от ФА Къп???

Evening Standard съобщава как изпълненията на Маунт са накарали Тен Хаг да „осъзнае“ таланта му.

Това включва мач през 2017 г., в който Маунт влезе от резервната скамейка, за да вкара гол, който осигури на неговия отбор равенство 1-1 срещу Утрехт на Ерик тен Хаг.

Според The Sun: „Мениджърът на „Олд Трафорд“ следи напредъка му оттогава отблизо.“

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
Тен Хаг беше назначен за шеф на Аякс през декември 2017 г. и след това дори отправи запитвания към Челси за подписването с Мейсън Маунт под наем за сезон 2018/19 г., съобщи The Sun по това време.

След това и мениджърът, и играчът се насочиха към по-големи неща. Тен Хаг спечели три титли от Ередивизи с Аякс и сега води Манчестър Юнайтед във Висшата лига, докато Маунт се утвърди като титуляр в Челси и спечели Шампионската лига.

Всичко това не означава автоматично, че Маунт ще има успех под ръководството на Ерик тен Хаг. Но е ясно защо мениджърът е запален по играча, след като има задълбочени познания за кариерното му развитие и силни страни.

ГЛЕДАЙТЕ #ФЕНРЕАКЦИЯ след победата на Фолум в YouTube канала:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини