Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед може да подпише със следващия "Джордж Бест" след закупуването на клуба от шейх Джасим

Джордж Бест блестеше на Олд Трафорд по време на престоя си в Манчестър Юнайтед
Автор: tribunamanunited
Източник: Express
1289
Манчестър Юнайтед може да обяви своя предпочитан кандидат да поеме контрола над клуба от Глейзърс тази седмица – като шансовете на сър Джим Ратклиф намаляха значително, след като играч на Ница го атакува публично в свое изявление.

Манчестър Юнайтед
Според различни сведения Манчестър Юнайтед се е насочил към нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд, въпреки че той може да струва около £60 милиона паунда на клуба.

...
През уикенда се твърдеше, че Шейх Джасим е информирал Глейзърс, че няма нищо против те да направят плановете за трансферите в Манчестър Юнайтед, докато ситуацията с придобиването продължава да се развива.

А Хвича Кварацкхелия е един от играчите на радара на клуба, след като беше блестящ за Наполи през този сезон. 22-годишният играч е оприличаван на Джордж Бест в резултат на отличното му представяне и това лято може да премине в по-голям отбор от Наполи.



Манчестър Юнайтед планират да огируят няколко подписа на нови играчи през това лято, докато се стремят да достигнат Манчестър Сити в борбата за титлата във Висшата лига през следващия сезон.

banner
Клубът се стреми да привлече нов нападател, като Хари Кейн, Душан Влахович и Виктор Осимхен са в полезрението на ръководството.

В халфовата линия Юнайтед има интерес към играчи като Френки де Йонг и Адриен Рабио, като и двамата бяха преследвани от клуба през миналата година.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Челси от Висшата Лига??? И дори стана ясно, че въпреки сензационното представяне на Маркъс Рашфорд през този сезон, "Червените дяволи" също искат още едно ляво крило.

И тук Кварацхелия беше споменат като потенциална цел, като 22-годишният играч направо унищожи защитниците в Серия А за Наполи през този сезон.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )


Малцина бяха чували за грузинския национал, когато той се премести на стадион „Диего Марадона“ от Динамо Батуми през лятото на 2022 г.

Но той изненада всички, като крилото беше ключов играч за спечелването от Наполи на титлата в Серия А, като отбеляза 12 гола и регистрира 13 асистенции в 31 мача в лигата.

Освен това той успя да вкара шест гола в девет мача в Шампионската лига по време на участието на неговия отбор в състезанието.

Хвича Кварацхелия беше толкова добър през сезона, че някои специалисти дори го сравниха с легендата на Манчестър Юнайтед - Джордж Бест, като, както изглежда, приликата между двамата не е само визуална.

ГЛЕДАЙТЕ видеото #ПРЕДИМАЧА с Челси отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини