Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед подготвя трансфер на стойност 60 милиона паунда за потенциален партньор на Хари Кейн в атаката на тима

Автор: tribunamanunited
Източник: CaughtOffside
914
Според различни сведения Манчестър Юнайтед се е насочил към нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд, въпреки че той може да струва около £60 милиона паунда на клуба.



Талантливият младеж, който е датски национал, показва в последно време в Серия А, че е изключителен талант и не би било изненадващо да го видим скоро с фланелката на друг клуб.

Манчестър Юнайтед
Ерик тен Хаг ще има огромен трансферен бюджет през това лято въпреки съобщенията за обратното, според уважаван испански вестник.

...
Според Football Transfers Манчестър Юнайтед има интерес към Хьойлунд, но ще се бори да привлече 20-годишния играч за по-малко от £60 милиона паунда, която цена може да бъде твърде голяма инвестиция, като се има предвид, че всъщност Ерик тен Хаг го иска по-скоро като потенциален партньор за Хари Кейн, а не като основен нападател.

banner
Хьойлунд изглежда като играч с голямо бъдеще и човек може да си представи, че има и други топ клубове от цяла Европа, които следят неговата ситуация.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- CaughtOffside )
Младият нападател е свързван с Челси според Daily Mail, а италианското издание Calciomercato твърди, че Арсенал също се интересуват от него.

Предстои да видим дали датчанинът ще смени клубната си принадлежност през това лято или ще остане да защитава цветовете на черно-сините от Бергамо.

ГЛЕДАЙТЕ #ФЕНРЕАКЦИЯ след победата над Борнемут отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини