Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг ще получи 500 мил. евро за летни трансфери, твърдят от уважавано испанско издание

Ерик тен Хаг ще има огромен трансферен бюджет през това лято въпреки съобщенията за обратното, според уважаван испански вестник
Автор: tribunamanunited
Източник: Onefootball
1326
Ерик тен Хаг ще има огромен трансферен бюджет през това лято въпреки съобщенията за обратното, според уважаван испански вестник.



Процесът по придобиването на клуба все още е в разгара си, като настоящите собственици, семейство Глейзър, настройват един срещу друг сър Джим Ратклиф и шейх Джасим бин Хамад ал Тани, за да се опитат да извлекат максимална сума за клуба.

Манчестър Юнайтед
Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани направи драматична четвърта оферта за Манчестър Юнайтед, с подобрени финансови параметри от не повече от £5,5 милиарда, която включва изчистване на дълга от £1 милиард паунда и създаване на фонд за инвестиции единствено ...


Много доклади твърдят, че това е хвърлило летния трансферен бюджет на Юнайтед в хаос и в резултат на това на трансферния отдел е казано, че техният бюджет е ограничен до £100 - £150 милиона паунда.

banner


Реномираният испански вестник El Pais обаче твърди, че всъщност огромен бюджет от 500 милиона евро е одобрен както от Глейзърс, така и от Шейх Джасим.

ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Борнемут 0-1 Манчестър Юнайтед

„Юнайтед организират най-голямата пазарна атака в историята на футбола“, твърди El Pais.

„Източници близки до Глейзър индикират, че независимо дали собствеността ще се промени или не, най-ценната спортна институция в англосаксонския свят (Манчестър Юнайтед) се готви да инвестира минимум 500 милиона евро в привличане на играчи през това лято.“

„Юнайтед са информирали катарците за плана. „Юнайтед ни даде списък с играчи, които искат да привлекат“, обясни член на техническия екип, който придружава Шейх Джасим; „И след един час анализ ние не възразихме.“

Изданието твърди следното: „пратениците на шейх Джасим се съгласиха и одобриха кредита от 500 милиона евро, който Глейзърс са подписали с Bank of America и който възнамеряват да отпуснат (на мениджъра) за привличане на играчи през 2023 г.“.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Mirror )
Централен нападател ще бъде основен приоритет, като Хари Кейн, Виктор Осимхен и Душан Влахович са посочени в краткия списък.

Юнайтед също възнамеряват да подпишат с полузащитник, като Френки де Йонг и Адриен Рабио са най-спряганите имена.

Следващият приоритет изненадващо е ляво крило, „където залагат на Кварацхелия или Кингсли Коман“.

Последните имена в списъка са двама централни защитници - Роналд Араухо и Ким мин-Дже.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )


Ако беше 1 април или 28 декември – испанският еквивалент на Деня на шегата – би било логично да се предположи, че това е шега от страна на El Pais. Обаче докладът наистина съществува, макар че към момента изглежда толкова малко вероятно това да се случи.

Съществува и проблем със спазването на правилата за финансов феърплей, което би затруднило Манчестър Юнайтед да похарчи £500 милиона през това лято.

Като се има предвид всичко това, хубаво е да се мечтае и идеята мениджърът Ерик тен Хаг да разполага с такъв бюджет в стил Тод Боули от Челси ще накара феновете на Юнайтед да облизват устни в очакване на предстоящия трансферен прозорец.



ГЛЕДАЙТЕ #ФЕНРЕКАЦИЯ след победата на Борнемут отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини