Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Бившите играчи на Манчестър Юнайтед Теден Менги и Антъни Еланга доказват своята стойност, след като бяха продадени през лятото

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
530
Манчестър Юнайтед продаде доста възпитаници на академията през лятото, когато Ерик тен Хаг се зае да преразгледа отбора, за да позволи на по-младите играчи да продължат кариерата си другаде.

Мейсън Грийнууд е една от четирите опции за заместник на Антони Марсиал
Престоят на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед е към своя край. Договорът на французина изтича през юли следващата година и той не показва никакви признаци на борба на терена, за да гарантира, че клубът ще удължи контракта му.

С оглед лошата...
Две жертви на тази своеобразна чистка бяха Теден Менги и Антъни Еланга, като двамата бяха продадени, присъединявайки се към други тимове от Висшата лига - Лутън Таун и Нотингам Форест съответно.


Но в събота следобед и двамата завладяха заглавията, като по този начин изпратиха и съобщение до Тен Хаг, което, предполагаме, ще накара холандеца да съжалява малко или много за решението си да продаде и двамата.

Теден Менги и Лутън Таун се изправиха срещу Кристъл Палас, докато Антъни Еланга и Нотингам Форест посрещнаха като домакин Брайтън.

112623E2314.webp
Теден Менги за Лутън Таун ( Източник снимка- Getty )
Менги беше решаващ за победата на Лутън Таун срещу Палас на "Кенилуърт Роуд", птбелязвайки първия гол с брилянтен удар с глава. Постигайки оценка от 7.7 в SofaScore, като бранителят записа и 15 ключови приноса в защита.

112623E235.webp
Антъни Еланга за Нотингам Форест ( Източник снимка- Getty )


Еланга беше на губещата страна за Форест, но индивидуално показа страхотно представяне, вкарвайки първия гол в срещата още в третата минута. Младият швед вече има три отбелязани гола и три асистенции до този момент през сезона.

Въпреки че е страхотно да видим младите играчи от академията на Юнайтед да се справят толкова добре, не можем да не съжаляваме, че това представяне не е с нашия екип.

Манчестър Юнайтед е по петите на най-новото дете-чудо на Бенфика Жоао Невеш, считан за „следващият Бруно Фернандеш“
Манчестър Юнайтед засилва интереса си към детето-чудо на Бенфика Жоао Невеш, според съобщенията.

"Червените дяволи" проявяват сериозен интерес към 19-годишния Невеш от юни месец насам.

...
Ерик тен Хаг трябва да си научи урока тук. Да продаваш перспективни играчи толкова евтино само за да ги видиш как се представят на високо ниво в лигата месеци по-късно, е грешно стратегическо решение и в Юнайтед трябва да се поучат от това.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини